Digidexo.com

Hvor mye koster Porselen Veneers Kostnad?

Porselen veneers er en kosmetisk korrigerende tilbehør som kan permanent "reparasjon" farget, chipped eller til og med skjeve tenner. Veneers er en kosmetisk verktøy, men de er uvurderlig i å forbedre selvtillit og hjelpe folk bokstavelig talt lære å smile igjen. Hvis du er interessert i porselen veneers, sørg for at du forstår nøyaktig hva de vil gjøre for deg, og hvor mye vedlikehold de krever over livet av skallfasetter.

Funksjon

Porselen veneers dekke tenner. I motsetning til falske tenner, som fyller i for manglende tenner, og kroner eller caps som reparerer ødelagte tenner, det viktigste formålet med skallfasetter er å kamuflere stygge tenner. Veneers er en permanent kosmetisk løsning som kan fullstendig endre utseendet på ditt smil.

Funksjoner

Porselen veneers er ekstremt livaktig. De har også opprettholde sin lysstyrke fordi de er faktisk gjennomsiktig, akkurat som ekte tenner. Avhengig av tilstanden din naturlige tenner, kan porselen skallfasetter også styrke og beskytte dine ekte tenner også. De er lyse og selv, og har en tendens til å gjøre ditt smil ser større, lysere og mer skinnende. Men de kan også være svært kostbart, i stor grad fordi de er laget for å vare evig, og ser så naturlig.

Effekter

Porselen veneers krever sjelden reparasjoner eller vedlikehold etter at de har blitt installert. Som et resultat, kan den upfront kostnaden for porselen veneers være ekstremt høy. Vanligvis bør du planlegger å bruke alt fra 700 dollar til 2000 dollar per tann. Dette vil omfatte de permanente og midlertidige skallfasetter samt installasjonsprosedyren.

Betraktninger

Hvis du tenker på å få porselen veneers, har tennene og tannkjøttet undersøkt av en muntlig helsepersonell før du går til en kosmetisk tannlege kirurg. Du må sørge for at tennene og tannkjøttet vil være til nytte eller i det minste opprettholde dine nye skallfasetter før du får dem. Du kan trenge noen reparasjoner som er gjort til tennene før å ha veneers plassert, som kan øke den totale kostnaden dramatisk avhengig av dine behov.

Misforståelse

Mange tror at å få porselen veneers er helt ute av riket av muligheten, fordi de er så dyre. Men hva de ikke faktor i er at de færreste faktisk kjøper porselen skallfasetter for hver tann. Avhengig av din munn og smil størrelse, må du kanskje bare åtte til ti skallfasetter å fullstendig endre utseendet på munnen.

Advarsel

Hvis du oppdager at du har noen form for peridontal eller tannkjøttsykdom mens du er i ferd med å få din veneers, må du stanse prosessen og reparere skaden før du fortsetter. Porselen veneers vil gjøre ditt smil ser pen, men hvis de gjemmer seg dårlig ivaretatt tenner de ikke vil fikse roten av problemet, og kan faktisk gjøre det verre. Sørg for at ditt smil vil oppholde deres finer før du har dem permanent festet til tennene.