Digidexo.com

Tilbake styrke øvelser for menn i Pain

Ifølge Orient Medisin Akupunktur og Massage Clinic, er menn ofte rammes av ryggsmerter mellom alder 30 og 50. Det er forårsaket delvis av aldringsprosessen, skader, press gjennom årene eller for lite eller for mye trening. Back-styrke øvelser er vist til både å forebygge og forbedre ryggsmerter hos menn.

Back-Styrking Øvelse 1

Ifølge My Personal Trainer School, er ryggsmerter reduseres ved konsekvent å gjøre styrkeøvelser for alle deler av ryggen. Det er bedre å bruke kabler for dine øvelser eller din egen personlige kroppsvekt, for å lette mye press satt på baksiden. Hvis du bruker vekter, kan det føre til mer belastning. Hvis du bestemmer deg for å bruke vekter, bruker du en lettere vekt. Den første øvelsen som My Personal Trainer skole foreslått er den høye kabel rad trening. Den krever at du sikre motstand band rundt en stabil / tung del av utstyret litt høyere enn øyehøyde. Deretter stå i en komfortabel stilling med bena ca skulder bredde fra hverandre og knærne litt bøyd. Å utføre øvelsen, "Du vil puster som du trekker håndtakene mot brystet, og pass på å trekke albuene rygg og skulderbladene sammen. Innhalere som du returnere hendene til startposisjon" (My Personal Trainer skole).

Back-Styrking Oppgave 2

Den andre øvelsen, også foreslått av My Personal Trainer School, er den kabelen omvendt fly. I denne øvelsen trenger du to kabler. Sikre dem på to forskjellige tunge gjenstander eller maskiner på hver side. Stå med bena i en litt strammere enn skulder bredde og holde knærne rett. Legge armene i kors over brystet og ta vaiernes håndtak. Sakte uncross og rett ut armene til hver side som du puster ut. "Hendene skal fullføre i samme høyde som skuldrene. Vær forsiktig med å trekke på skuldrene som du utfører denne øvelsen" (My Personal Trainer skole). Dette vil styrke din midtre og øvre del av ryggen, samt på baksiden av skuldrene.

Back-Styrking Oppgave 3

En annen back-styrke trening, som fungerer korsryggen, kalles tilbake forlengelse. Ligge med ansiktet ned med bena rett og armene enten på korsryggen, rett ved sidene eller bøyd i to "L" figurer på hver side av hodet. Denne øvelsen bruker bare din kroppsvekt. Ifølge My Personal Trainer School, "Hvis du er ny på dette, vil du ønsker å holde føttene på bakken og puster som du løfter overkroppen fra bakken. Husk å holde nakken i en behagelig posisjon som du løfter og under retur til bakken. " Disse øvelsene skal bidra til å styrke hvert punkt på ryggen. Ikke gjør disse øvelsene hver dag, så kroppen din vil trenge hvileperioder, men gjør det på en konsistent basis.