Digidexo.com

Hvordan bli kvitt et myggstikk Itch

Hvordan bli kvitt et myggstikk Itch


Mygg, for det meste, er ingenting mer enn irriterende. De buzz rundt deg og bite huden din, tegning ut blod. Når de trekke blod fra huden din, vil de erstatte den med en gift som irriterer huden din. Fordi huden din er irritert du begynner å klø den, og bitt synes å bli itchier og itchier. Snarere enn å skrape huden din til den blir rå eller pauser åpne, kan du finne lindring fra myggstikk med forsyninger hjemmefra.

Bruksanvisning

•  Fyll en ren vaskeklut med isbiter for å gjøre en kald komprimere. Hold komprimere mot din myggstikk for å redusere hevelse og nummen området slik at det ikke klør. Bruk kaldt omslag i opptil ti minutter om gangen, etter behov.

Bland tre deler natron med én del vann og én del kjøtt mørsalt i en bolle. Rør ingrediensene sammen med en skje til å lage en lime.

Dab natron lim på din mygg bite å lindre kløe. La lim tørke på huden din og på nytt i løpet av dagen, som du trenger det.

Gni slutten av en tørr såpestykke over mygg bite i mellom ved hjelp av lim din. La såpen på huden din til å stoppe kløe. Vaske såpe før du påfører mer natron lim.

Tips og advarsler

  • Hydrokortison krem ​​eller Calamine lotion kan brukes til å lindre kløe fra myggstikk.
  • Dab eddik på et myggstikk for å bli kvitt kløe.
  • Frastøte mygg fra din utendørs oppholdsområde for å beskytte deg og din familie fra mygg som kan være bærer West Nile-viruset.