Digidexo.com

Forvirring under Aura Stage av migrene hodepine

En "aura" er navnet gitt til en rekke symptomer som kan skje opp til en time før migrene hodepine smerter begynner. Ikke alle mennesker med migrene opplever auraer. Selv om Mayo Clinic viser de vanligste symptomene aura forbundet med migrene som synsforstyrrelser (for eksempel blinkende lys og tunnelsyn), er forvirring en annen migrene aura symptom.

Andre symptomer

Ifølge migrene aura Foundation, andre symptomer på auraer foregående migrene inkluderer høre lyder som ikke er der, lukter lukt som ikke er til stede, en prikking eller nummen følelse i deler av kroppen, problemer med å snakke og føler som om den ene delen av kroppen har plutselig krympet eller forstørres. Forvirring trenger ikke å være til stede hver gang en person opplever en aura, og en aura trenger ikke å dukke opp hver gang en person har et migreneanfall.

Typer

Det finnes mange typer av migrene, men bare noen få typer er forbundet med forvirring under aura stadium. Disse inkluderer klassisk migrene (også kalt migrene med aura); basilær arterie migrene (eller BAM) og hemiplegic migrene, som kombinerer klassisk migrene symptomer med nevrologiske symptomer slik som tap av koordinasjon på en side av kroppen. Det er to typer av hemiplegisk migrene: kjent hemiplegic migrene (forårsaket av gener) og sporadisk hemiplegic migrene (som ikke har noen kjent årsak).

Spekulasjoner

Mange aura symptomer er forårsaket av sansene gir unøyaktig informasjon, som plutselig luktende lukt fra gjenstander som ikke er der eller følelse som om hodet har plutselig utvidet. Fordi vi er avhengig av så tungt på våre sanser for å komme gjennom livet, er det bare naturlig at vi blir forvirret når de begynner å sende motstridende eller unøyaktig informasjon til hjernen vår.

Advarsel

Forvirring, synsforstyrrelser, plutselig hodepine, problemer snakke og tap av koordinasjon er også vanlige symptomer på slag. Alle som opplever disse symptomene bør gå til sykehuset umiddelbart eller kontakt akuttmedisinsk personell. Ifølge "Migrene for Dummies", folk som lider av en hemiplegisk migrene eller BAM trenger å være på sykehus under et angrep, som vanlige smertestillende for migrene ikke vil være effektive.

Betydning

Etter å ha blitt diagnostisert med noen form for migrene, kan auraer bli nyttige varselsignaler. Under aura, kan en pasient ta forebyggende medisiner for smerter eller begynner å reise til sykehuset. Hvis du er utsatt for å bli forvirret under aura scenen, informere dine venner, familie og nære kolleger om din tilstand. De kan bidra til å sikre at du får riktig medisinsk behandling.