Digidexo.com

Herbal behandlinger for Fibromyalgi

Fibromyalgi er en smertefull tilstand som forårsaker lider å føle seg sliten og verking i ledd og muskler i alle områder av kroppen. Det er en betingelse vanskelig å diagnostisere og enda vanskeligere å behandle. Alternativ medisin som urte terapi kan gi en viss lindring av symptomene på denne ødeleggende lidelse.

Anti-inflammatorisk urter

Urtemedisin behandler fibromyalgi på ulike måter. Anti-betennelse urter virker på kroppen for å redusere betennelser og leddsmerter.

Gurkemeie blir brukt som et anti-inflammatorisk urt for å behandle artritt. Tillegget er tilgjengelig i styrkene fra 400 mg til 600 mg. Ta en av disse kosttilskudd tre ganger om dagen for de beste resultatene.

Ingefær er også anerkjent for sine medisinske egenskaper. Den er et effektivt anti-inflammatorisk supplement og brukes til å behandle gastrointestinale besvær i tillegg. Bruk ingefær i en kopp te eller du kan ta ingefær kosttilskudd i doser på 500 mg til 1000 mg to ganger daglig.

Anti-inflammatoriske urter kan ta noen uker til et par måneder før du merker en forbedring i din tilstand.

Energi Urter

Fatigue er en av de vanligste symptomene på fibromyalgi sammen med utbredte smerter. Urtemedisiner kan være i stand til å bidra til å gjenopprette din energi og eliminere svekkende utmattelse som er tilstede med fibromyalgi.

Sibirsk ginseng er mye brukt for å øke energi og utholdenhet. Begynn sakte med denne urte behandling og bare bruke 100 mg to ganger daglig. Øke dosen etter to uker for å lindre trøtthet. Hver pasient reagerer ulikt på naturmidler, og du bør vurdere din reaksjon til urter og øke dosen deretter.

Lakris rot fremmer også energinivået og brukes til å behandle smerte, noe som gjør denne urte behandling et godt valg for Fibromyalgi behandling.

Du bør ikke bruke urteprodukter for energi hvis du blir behandlet for høyt blodtrykk eller hjertesykdommer.

Immune Booster

Bruk urte rettsmidler for å gi et løft til immunsystem til å behandle fibromyalgi. Urter som brukes til å styrke immunforsvaret inkluderer cayenne, goldenseal, myrra og astralagus. Disse urtene også forbedre blodsirkulasjonen.

Bruk immun-boosting urter som te for en komplementær behandling for fibromyalgi. Det er ingen kjent årsak for Fibromyalgi og urter som johannesurt kan bidra til å forbedre humøret og bistand i depresjon som noen ganger er tilstede med tilstanden. Johannesurt er også brukt til å behandle nerve smerte slik som type vanlig i fibromyalgi pasienter.

Diskuter urtemedisiner med legen din før du starter behandlingen. Urter som Johannesurt kan samhandle negativt med reseptbelagte medisiner. Du bør heller ikke bruke denne urten hvis du for tiden tar en resept antidepressiva.