Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for demens

Naturlig rettsmidler for demens inkluderer urte kosttilskudd og spise en lav-fett kosthold som inkluderer frukt, grønnsaker og magre proteiner fra fisk, kylling eller svinekjøtt. Urter kan brukes i matlaging, i te eller kan tas i kapselform. Urter som ginkgo biloba og rosmarin beskytte hjerneceller fra ytterligere forverring og bidra til å gjenopprette minne og mental funksjon.

Demens

Demens er preget av hyppige tap av hukommelse, dramatiske endringer i humør, tap av entusiasme for hobbyer, familiesammenkomster og tilbringe tid med venner, redusert språkkunnskaper og dårlig dømmekraft når du utfører dagligdagse oppgaver.

Demens kan være forårsaket av sykdommer slik som Alzheimers sykdom eller kan være forårsaket av et slag, meningitt, alvorlig hodeskade eller andre nevrodegenerative lidelser. Gamle og unge kan oppleve demens, selv om de fleste som lider av demens er av høy alder.

Å spise en lav-fett diett består hovedsakelig av frukt og grønnsaker kan redusere sjansene for å utvikle demens og Alzheimers sykdom senere i livet.

De som lider av demens kan bli engstelig eller deprimert. Selv om folk som lider av demens ikke kan vite hva som er galt, de er klar over humørsvingninger, hukommelsestap og språkproblemer. Dette kan føre til høyere nivåer av angst, som kan gjøre symptomene på demens verre.

Naturlig rettsmidler

Naturlig rettsmidler som brukes til å redusere effekten av demens er de som er forbundet med økende minnefunksjon, motorikk og senke stressnivået. Ginkgo biloba, for eksempel, er nyttige for å beskytte hjerneceller mot ytterligere skade. Dette kan stimulere hukommelsen og øke daglig produktivitet. Ginkgo biloba har vist seg å forbedre hukommelse og husker ferdigheter.

Rosmarin, når det brukes i matlaging og i te, hindrer frie radikaler fra skade celler i hjernen. Frie radikaler er kjemiske forbindelser som raner proteiner, lipider, DNA og andre viktige elementer i kroppen av sin energi. Antioksidanter som finnes i hvitløk, løk, bær, nøtter, korn og urter brukes til å bekjempe frie radikaler og eliminere dem fra kroppen.

Vitaminer og mineraler som vitamin A, vitamin E, vitamin C og selen bidrar til å forhindre skade på hjerneceller mens oppmuntrende ny cellevekst. Vitaminer og mineraler virker sammen med antioksydanter for å redusere frie radikaler i legemet.

Medisiner for demens

Medisiner er også tilgjengelig for dem som lider av demens. Vanlige medisiner inkluderer Memantin, Donepezil, Galantamin og rivastigmin. Disse medikamentene er brukt til å bremse hukommelsestap, gjenopprette mental funksjon og bremse utviklingen av Alzheimers sykdom.

Andre medisiner er tilgjengelige for å bidra til å redusere følelser av depresjon og angst. Spør legen din for å finne ut den beste medisinen for deg selv eller kjære som har demens.