Digidexo.com

Hydroxyz HCL bivirkninger

Hydroxyz HCL, ellers kjent som hydroxyzine hydroklorid, er en reseptbelagte medisiner som tilhører en klassifisering av medikamenter omtalt som antihistaminer. Det virker på visse kjemikalier og nevrotransmittere i sentralnervesystemet for å blokkere eller redusere virkningen på en persons system. Selv om det kan bli sett på som en vanlig behandling for å redusere nervøsitet og spenninger som kan ledsage angst eller demens, har det sett positive resultater som et middel for noen allergier, så vel som en medhjelper medisiner både for smertestillende midler og sedativer. Som med nesten alle reseptbelagte medisiner, er Hydroxyz HCL ikke uten bivirkninger.

Døsighet

En av de vanligste bivirkninger fra Hydroxyz HCL vil innebære en viss grad av tretthet etter inntak. Dette vil være kun en kortvarig døsighet som medisiner får virkning på kroppen, og vil passere som tiden går. Imidlertid vil det vanligvis oppstå hver gang du tar medisiner siden stoffet virker på visse kjemikalier og nevrotransmittere i hjernen.

Svimmelhet

Noen mennesker kan også begynne å oppleve en viss svimmelhet eller ørhet fra inntak av Hydroxyz HCL. Mye som bivirkning av tretthet, vil noen svimmelhet eller ørhet at du opplever fra medisiner være forbigående og minske som stoffet fungerer gjennom systemet. Hvis du skulle føle litt svimmelhet eller ørhet, bør du bare sette deg ned til følelsen går. Selvfølgelig, hvis det skulle vedvare, bør du snakke med legen din med en gang.

Synsforstyrrelser

En annen ganske vanlig bivirkning du kanskje legge merke til når du bruker Hydroxyz HCL er best kategorisert som en visuell forstyrrelse. Etter at du har tatt medisinen, kan du begynne å observere en endring i visuell persepsjon som ville fremstå som nesten en tåkesyn. Igjen, dette er kroppens reaksjon på medisiner, og ikke alle mennesker vil lide av denne bivirkningen.

Hodepine

Siden Hydroxyz HCL påvirker kjemikalier og nevrotransmittere i hjernen, er det ikke uhørt for noen mennesker å lide av periodiske hodepine. Hodepinen vil vises en gang etter inntak, og kan behandles med en over-the-counter smertestillende, som aspirin eller ibuprofen. Før du tar andre medisiner med Hydroxyz HCL, selv noe tilsynelatende ubetydelig som aspirin eller ibuprofen, bør du snakke med legen din om det beste løpet av behandling for denne bivirkningen.

Munntørrhet

Noen ganger kan du også begynne å oppleve en tørrere enn normalt munnen. Det ville føles som om du er dehydrert, selv om du ikke er, og vil vanligvis passere som kroppen din blir vant til Hydroxyz HCL.

Tremors

Selv om sjeldne, noen mennesker foreskrevet Hydroxyz HCL behandle et symptom på en sykdom eller en allergisk reaksjon kan lide av rystelser eller spontane rykninger i muskler. De kan også selv gå inn krampetrekninger fra medisiner. Hvis dette skulle skje, må du kontakte lege umiddelbart.