Digidexo.com

Hvordan vite om LASIK Eye Surgery vil skade Eeyes

LASIK kirurgi har blitt en svært populær måte å korrigere synet uten å ha på briller. Som med alle kirurgiske inngrep, er LASIK ikke uten risiko. Forbedret i en liten prosentandel av pasienter, syn ikke, og er noen ganger også forverret ved fremgangsmåten. Ved å kjenne risikofaktorer, kan du avgjøre om Lasik ville være nyttig for deg.

Bruksanvisning

Under kirurgi, er en laser brukes til å kutte en klaff i hornhinnen. Hvis du har noen hornhinnen forhold, for eksempel tynne hornhinner, keratokonus (kjegleformede hornhinner) eller en historie av hornhinnen skrubbsår, kan Lasik ikke være et trygt alternativ for deg. Etter at hornhinnen er skåret med laser, må det være en liten mengde av gjenværende vev som ikke har blitt endret av laseren. Dette er nødvendig for hornhinnen for å beholde sin stivhet og form. I tilfelle av en tynn hornhinnen, vil ikke nok av dette vevet forbli trygt å utføre operasjonen.

Hvis din resept ikke har vært stabil det siste året, bør du ikke ha LASIK kirurgi. Kirurger generelt ikke behandle pasienter yngre enn 18 på grunn av dette.

Personer med store pupiller er vanligvis ikke kandidater for LASIK. Hvis du har store pupiller og har Lasik, kan du oppleve dobbeltsyn, blending, starbursts og glorier etter operasjonen. Det kan være umulig å kjøre om natten på grunn av gjenskinn og glorier.

Cataract pasienter ikke er kandidater for LASIK. Katarakt forverres over tid og må fjernes etter hvert. Når de er fjernet, kan syn vanligvis forbedres når den intraokulære linsen er implantert.

Hvis du har tørre øyne, kan Lasik ikke anbefales, da prosedyren kan forverre tilstanden. I noen tilfeller kan kirurgi utføres, men du må bruke kunstige tårer eller reseptbelagte medisiner for å hjelpe deg med å produsere flere tårer.

Lasik er ikke anbefalt for folk som har grønn stær, blefaritt, herpes simplex eller herpes zoster involverer øyet området, uveitt, regnbuehinnebetennelse, øyeskader eller tidligere øye surgeries.

Forhold som treg eller hindre healing bety at du ikke er en kandidat for LASIK. Autoimmune sykdommer som lupus, revmatoid artritt og fibromyalgi vil hindre deg fra å ha kirurgi. Diabetes og netthinnelidelser kan også bety at du ikke er en god kandidat for LASIK.

Tips og advarsler

  • Før du har Lasik, lese alt du kan om operasjonen. Dona € ™ t bare begrense deg til den informasjonen som legen gir, oppsøke informasjon på egen hånd. Gå til biblioteket, bruke internett, snakke med andre mennesker whoa € ™ ve hadde kirurgi og spør om sine erfaringer. Spør dem om de ville anbefale sin lege dersom de skulle ha kirurgi igjen.