Digidexo.com

Den beste behandling for perifer nevropati i Feet

Den beste behandling for perifer nevropati i Feet


Perifer nevropati er en tilstand som kan påvirke føttene med en følelse av brenning, prikking eller nummenhet som kan være periodisk eller konstant. Det er et hyppig symptom på nervetraume eller trykk, vitamin B-mangel, alkoholisme, diabetes, autoimmune sykdommer (slik som HIV, lupus eller reumatoid artritt), og sykdommer i leveren, nyrer og skjoldbruskkjertel. Fordi perifer neuropati er involvert i så mange forhold, behandlinger varierer mye.

Smertestillende midler

De fleste medikamenter foreskrevet spesielt for perifer neuropati vil blokkere eller redusere nerve opplevelser. De kan inneholde kodein, lidokain, anti-beslag medisiner og antidepressiva. Fordi noen av disse kan føre til avhengighet over lang tid, kan andre løsninger være prøvd først. Rubbing kremer på føttene eller dyppe dem i varmt vann med jevne mellomrom kan være et alternativ.

Årsaker

Den beste behandlingen for perifer neuropati i føttene er å fjerne årsaken. Hvis årsaken er klart - avstå fra alkohol, supplement vitamin B, seler ledd for å avlaste trykk og så videre - de behandlinger bør avlaste nevropati. Mange årsaker, men er kronisk og er ikke lett elimineres.

Alternative behandlinger

For de med kroniske tilstander som forårsaker deres nevropati, søker behandling med en hypnotisør opplært i medisinsk hypnose kan føre til mer komplett og praktisk smerte kontroll enn med orale smertestillende midler. Regelmessige akupunktur behandlinger, kanskje med moxibustion, kan også føre til en redusert smerte sensasjon. I tillegg kan Tai Chi Chuan (taijiquan) øke sensorisk persepsjon for de med nummenhet i føttene.