Digidexo.com

Naturlige måter å øke testosteron hos kvinner

Mange forbinder testosteronnivå med mannlig reproduksjon og seksuell helse og muskelvekst. Kvinner trenger også testosteron, sammen med progesteron og østrogen, for seksuell helse. Kvinners nivåer av testosteron er høyest i tyveårene, men nedgangen som de blir eldre, noe som påvirker deres sexlyst, muskler og mental helse som de kommer inn perimenopause og overgangsalder. The Cochrane Collaboration, en uavhengig, ikke-for-profit helseinformasjon ressurs, sier legene legge testosteron til hormonbehandling for å hjelpe postmenopausale kvinner med forminskede sex stasjoner. Foruten hormonbehandling, det er naturlige måter for kvinner å øke testosteron nivåer.

Trener jevnlig

Regelmessig trening er en naturlig måte å øke testosteron hos kvinner. Fysisk aktivitet forbedrer blodsirkulasjonen til kjønnsorganene, bevarer beintetthet og påvirker endorfin nivåer i hjernen som øker stemninger. Øvelse gjør kvinner føler seg godt om kroppen sin og øker generell selvfølelse, og dermed øke deres ønske om seksuell intimitet. Kvinner kan kombinere aerobic og styrketrening for økte ytelser, sikter i 30 til 60 minutter med trening fem dager i uken.

Spis et sunt kosthold

Spise et sunt, næringsrikt kosthold motvirker bivirkninger av hormonmangel som lav energi. Å øke naturlig testosteron, kvinner bør eliminere mettet fett og sukker fra kosten og fokus på næringsrik mat som frukt, grønnsaker og helkorn. Soya, en østrogen plante, kan redusere bivirkninger forårsaket av hormonsvikt. Et sunt kosthold reduserer også andre helserisikoer, som hjertesykdom, høyt blodtrykk, diabetes og lungesykdommer, forhold som påvirker hormoner og sexlyst hvis venstre ubehandlet.

Ta urte kosttilskudd

Tar urte kosttilskudd er en av de naturlige måter å øke testosteron og redusere mange av bivirkningene kvinner føler på grunn av hormonelle ubalanser. Noen bivirkninger omfatter depresjon, seksuell dysfunksjon, forstoppelse, humørsvingninger og kognisjon. Et par av de urte kosttilskudd brukes til dette formålet inkluderer Damiana, Muira puama, Mucuna pruriens, sibirsk ginseng, så Palmetto, floghavre, brennesle, kolanøtter, ingefær, wild yam, lakris, sarsaparilla og punktering luke. Disse urte kosttilskudd er tilgjengelig på helsekostbutikker.

Få nok søvn og avslapning

Får tilstrekkelige mengder av søvn er en naturlig måte for kvinner å øke testosteron nivåer. Søvn hjelper redusere symptomer som fører til hormonelle ubalanser. Stress påvirker også hormonnivåer, så utvikler avspenningsteknikker naturlig øker testosteronnivå. Kvinner kan lære pusteteknikker, meditasjon, lytte til musikk, prøve aromaterapi eller få massasje for å slappe av.