Digidexo.com

Prostate Cancer Treatment Green Light PVP Laser Prosedyrer

Som staten til teknologien forbedres, fortsetter de tilgjengelige til prostatakreftpasienter alternativer for å bedre også. Mens grønt lys PVP (Photoselective fordamping Prostata) laserbehandling ble opprinnelig fremmet for bruk i tilfeller av benign prostata hyperplasi (forstørret prostata), har bruken blitt videre tilpasset som et behandlingsalternativ for personer som lider bivirkninger fra vekst og utvikling av prostatakreft .

Prostate Cancer

Ifølge Mayo Clinic, er prostatakreft en type kreft som oftest rammer menn som er over 50 år gammel. Prostatakreft viser en rekke urinbaserte symptomer, inkludert problemer med vannlating, overdreven vannlating, eller tilstedeværelse av smerte mens urinering eller ejaculating. Avanserte symptomer sett med prostatakreft inkluderer vekttap og lokaliserte smerter i korsryggen, ben og hofter.

PVP Laser Treatment Usage

Ifølge informasjon fra Prostate Cancer Research Institute, er PVP ett mulig alternativ for personer som lider av bivirkninger og symptomer på prostatakreft, som for eksempel urin blokkering. PVP behandling er palliativ i naturen, noe som betyr at dens overordnede mål er å lindre smerte og lidelse assosiert med kreft i motsetning til å utrydde kreften selv.

PVP Laser Prosedyre

PVP behandling er en minimal invasiv prosedyre. I løpet av fremgangsmåten, blir en cystoscope ført gjennom urinrøret til området tilstøtende til prostata. Høyenergi laserstråler blir så brukt til å brenne bort et parti av prostata, effektivt debulking området og lindre noen av symptomene på prostatakreft.

Fordeler

Den primære fordelen til PVP laser behandling er at det er en relativt trygg operasjon, som de høyenergetiske strålene cauterize blodstrømmen, slik blødning nesten helt. I tillegg kan PVP laserbehandling ofte utføres på poliklinisk basis, noe som åpner for lindring av symptomene på prostatakreft uten et sykehusopphold.

Betraktninger

Husk at som PVP laser behandling er en palliativ prosedyre, vil det må kombineres med andre prostatakreft kampmetoder som kjemoterapi, kirurgi eller strålebehandling for maksimal effektivitet. En metode som ofte blir brukt er debulking prostata med laserterapi før du påfører enten kjemoterapi eller strålebehandling, redusere mengden av "arbeid" som må utføres i løpet av de sistnevnte prosedyrer.