Digidexo.com

Poison Ivy Cure Med Cayenne Pepper

Noen liker det varmt, men ingen liker å klø. Hvis du er allergisk mot Poison Ivy og finne deg selv å bryte ut, har du flere rette valgene. Prøvd-og-sann Calamine lotion vil hjelpe kløe og tørke opp utslett. Du kan også få kremer over-the-telleren anti-klø på ditt lokale apotek eller rabatt butikken. Hvis du foretrekker homøopatiske og urtemedisiner, derimot, kan det være lurt å prøve cayennepepper.

Hvorfor fungerer det

Når du bryter ut med giften eføy utslett, er huden din reagerer på olje i anlegget, kalt uriol. Utslettet kan klø alvorlig, men skrape vil bare spre olje og bør unngås. Kløe er en mild form for stimulering som ligner på smerte. Det varsler hjernen din at noe er på gang som trenger oppmerksomhet. En av de viktigste bestanddeler av cayennepepper er capsaicin. Dette er hva som forårsaker varme og smerte forbundet med paprika. Folk som velger å spise chilipepper ofte gjør det fordi smertene det fører stimulerer kroppens produksjon av endorfiner. Endorfiner er hormoner som gjør at du føler deg bra, så smerten er fulgt opp med smertelindring. Det samme prinsippet kan hjelpe med kløe.

Hvordan bruke den

For å lindre kløe og tørke opp weepy utslett forårsaket av gift eføy eksponering, bland litt tørket cayenne og bland med litt vann. Bruke dette til din utslett. Det vil nok svi først. Men i et øyeblikk vil du merke en lessening av kløe. Bruk en gummihanske, bomullsdott, bomullsdott eller en annen applikator å sette på rette slik at du ikke vil få det på hånden eller noe annet du ikke ønsker det. Finne ferdige til bruk preparater av capsaicin i krem ​​eller skjær form nettet eller hos din lokale helsekost butikk. Noen annen bruk av cayenne pepper er for tannpine, leddgikt, nevropati og fordøyelsesplager.