Digidexo.com

Hvordan å se en proctologist

Hvordan å se en proctologist


En proctologist behandler medisinske problemer i tykktarmen og endetarmen som påvirker en stor andel av befolkningen. Tykktarmskreft er den nest største årsaken til kreft-relaterte dødsfall i USA og 50 prosent av amerikanerne vil oppleve hemorroider. Fordi omfanget av proktologi problemer har økt, og deres behandlinger har avansert, bør besøke en proctologist ikke være skremmende. Les denne artikkelen for å lære om de vanligste prosedyrer og behandlinger som kan oppstå under ditt besøk.

Hvordan å se en proctologist

Ærlig beskrive dine symptomer. Rektal blødning eller blodig avføring, endringer i avføring størrelse eller konsistens, uvanlige avføringsmønster, magesmerter, uforklarlig vekttap eller betydelig mangel på energi kan tyde på et alvorlig problem. Legen vil basere diagnostisering og behandlingsforløp på den informasjonen du gir.

Ta en hjemme test kit til skjermen din kolon. Returnere den med en avføringsprøve som skal testes for mikroskopisk blod.

Motta en in-office sigmoidoskopi hvis en mer grundig screening er berettiget. Nitti minutter etter administrering av en klyster, setter proctologist en tent sigmoidoscope inn i den nedre halvdelen av tykktarmen.

Planlegg en koloskopi dersom legen anbefaler en grundig kolon eksamen. Følg eventuelle foreskrevet diett restriksjoner før prosedyren, som varer i ca 30 minutter. Etter sederende deg, vil legen bruke en colonoscope å inspisere de indre veggene i hele tykktarmen for polypper eller andre abnormiteter. Samtidig kan hun ta en biopsi eller fjerne polypper og sende dem til patologi lab. Tilbake til kontoret innen to uker etter resultater.

Tenk sender til en hemorrhoid behandling som kalles infrarød fotokoagulasjon. Infrarødt lys brukes i pulser reduserer gradvis hemorrhoid vev. Fremgangsmåten krever ingen pasient preparat, er utført på kontoret og tillater umiddelbar gjenopptagelse av normal aktivitet. Alvorlighetsgraden av hemorroider vil avgjøre antall besøk som trengs.

Spør proctologist om den nye hemorrhoid behandling som kalles Prosedyre for Prolaps & Hemorroider (PPH) introdusert i løpet av de siste ti årene. Prosedyren pinnen tarmen vev for å begrense blodtilførselen til hemorroider, effektivt krymper dem innen fire til seks uker. Operasjonen utføres på et sted med svært få nerveender.

Hint

  • Planlegge regelmessige tykktarm kreft screenings for å redusere risikoen, spesielt hvis du eller noen i familien som har en historie med tykktarmssykdom, polypper eller kroniske tarmproblemer.
  • Tykktarmskreft gjør ofte ikke tilstede symptomer.