Digidexo.com

Hvordan lage hjerte-sunt kjøtt valg

Hvordan lage hjerte-sunt kjøtt valg


Folk har spist kjøtt for mat siden begynnelsen av menneskeheten, og det har vært den viktigste kilden til protein. I de senere årene så mye har blitt rapportert på nyhetene og medisinske rapporter argumentere overlegenhet vegetarianer enn dietter som inneholder kjøtt. Forskning viser dietter inneholder kjøtt i moderate mengder, og tilbyr store ernæringsmessige fordeler til folk flest. Det er mange gode sunne kjøtt med kalkun å være det beste valget. De fleste kjøtt kan spises regelmessig med unntak av skinke og bacon.

Hvordan lage hjerte-sunt kjøtt valg

Velg fisk, skalldyr, fjærkre uten skin-- ca seks gram kokte per dag. Plukk fisk som er høy i omega-3 fettsyrer som innsjø ørret, makrell, sardiner, sild, laks og tunfisk Albacore. Unngå typer fisk som har høye nivåer av kvikksølv som hai, konge makrell og sverdfisk. Har to porsjoner med grillet eller bakt fisk hver uke. Før matlaging fjærfe, fjerne fett og hud. Hvis du steke en hel kalkun eller kylling deretter fjerne huden før servering. Når du velger en kalkun, plukker de ikke ha blitt injisert med buljonger eller fett.

Se etter økologiske kutt av storfekjøtt. Disse storfe har vært reist på gress og gjør fettet sunnere, som inneholder mer omega-3 som er hjertevennlig. Omtrent halvparten av fettet i biff ligner på hjerte-sunt fett som finnes i olivenolje.

Velg klip av kjøtt som har minst synlig fett. Kjøp "velg" eller "valg" karakterer i stedet for "prime" og trimme synlig fett. Disse inkluderer magert biff kutt som ytrefilet, runde, kam og chuck. Ekstra mager eller mager kjøttdeig bør ikke inneholde mer enn 15% fett. Forbered kjøtt ved baking, steking, broiling, wok eller mikrobølgeovn. Etter bruning, drenere fettet fra kjøttet. Etter matlaging, chill juice å enkelt ta av herdet fett. Juice kan da bli lagt til supper, stuinger og sjysaus.

Bruk porsjonskontroll. En god måte å bedømme en tre unse del av kjøtt er å tenke på størrelse med en kortstokk. Å bidra til å dømme en tre unse del av kylling ville det tilsvare en kylling etappe med låret (uten hud) eller en halv kyllingbryst. En tre unse del av fisk tilsvarer tre firedeler kopp flaked fisk og tre gram av lean roastbiff tilsvarer to skiver.

Unn deg innimellom. Skinke, bacon og pølse, bør bare inntas i moderate mengder på grunn av sitt høye innhold av salt. Innmat er et annet produkt som skal brukes i moderate mengder. De er veldig høyt kolesterol kjøtt. Leveren, men er rik på vitaminer og jern, slik at en tre gram visning gang i måneden er god. Innbyttere erstatte to unse servering av kjøtt, fisk eller fjærkre kan gjøres med en kopp erter, bønner, linser eller tofu.