Digidexo.com

Individual Health Insurance i Nevada

Individual Health Insurance i Nevada


Individuelle helseforsikring er tilgjengelig for Nevada beboere som ikke har tilgang til arbeidsgiver sponset planer. Disse beboerne kan jobbe for en arbeidsgiver som ikke tilbyr helseforsikring eller de kan være arbeidsledig, pensjonert eller studenter. Nevada Department of Health and Human Services er stateâ € ™ s styrende myndighet til å sikre at alle Nevada beboerne har tilgang til kvalitet, rimelige helsetjenester.

Individuelle Planer

Individuelle helseplaner er solgt av private forsikringsselskaper. Ikke alle Nevada innbyggere kvalifisere for individuell forsikring. Individuelle planer er basert på helsetilstanden. Helse assurandører kan nekte dekning til innbyggere som har helsetilstand utgjør en høy risiko for selskapet.

Nevada individuelle helse forsikringer dekker en rekke forhold, avhengig av type dekning kjøpt. Nevada forsikringsselskaper selger en grunnleggende eller standard ytelsesplan. Grunnleggende planer gi dekning for legevakt, sykehus, sykehjem, hospice omsorg, rehabiliteringstjenester og reseptbelagte legemidler. Standard planer dekke alt grunnleggende plan dekker, men også betaler for svangerskapsomsorg, psykisk helse og rus tjenester.

Statsstøttet Health Insurance

De statlige partnere med leverandør service og klarte omsorg nettverk for å gi Medicare og Medicaid tjenester til kvalifiserte lav inntekt enkeltpersoner og familier. Nevada Medicaid er tilgjengelig for lav inntekt familier med barn, Social Security Income mottakere, barn født av Medicaid-kvalifiserte kvinner, betyr noen Medicare mottakere og gravide kvinner som har husholdningsinntekt ikke overstige 133 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. Medicaid-kvalifiserte mottakere mottar omfattende medisinsk behandling inkludert doctora € ™ s besøk, forebyggende behandling, pre-natal omsorg, innleggelse og dagkirurgi, nødetatene og mer.

Nevada Sjekk-up er en childrenâ € ™ s helseforsikring program som gir lave kostnader, omfattende forsikring til lav inntekt uforsikrede barn fra fødsel til fylte 18. Denne forsikringen alternativet er åpen for barn som ikke er dekket av privat forsikring og er ikke kvalifisert for Medicaid.

Federal Health Insurance

Nevada ikke har en helseforsikring risiko basseng for personer som ikke kan få forsikring på grunn av en pre-eksisterende tilstand. Som et alternativ, kan Nevada innbyggere søke om føderal pre-eksisterende tilstand Insurance Plan (PCIP) tilbys gjennom US Department of Health and Human Services. Den PCIP dekker helsemessige fordeler som spesialitet omsorg, sykehus og reseptbelagte legemidler. Det er tre planer tilgjengelig. Premiene varierer etter plan type og alder. I likhet med individuelle helseplaner, kan deltakerne velge mellom helsepersonell innenfor et bestemt nettverk. Deltakere som søker omsorg fra i-nettverk leverandører får 100 prosent betalt forebyggende behandling uten egenandel.

Betraktninger

Det er viktig å merke seg at uansett hvilken type individuell helseplan kjøpt i Nevada, er det en grense for hvor mye forsikringsselskapene kan ta betalt for dekning. Premiene kan variere etter alder, kjønn og helsetilstand, men staten legger maksimalt på premium beløp. Dette er gunstig for høyere risiko deltakere. Dessuten kan Nevada individuell helse assurandører ikke avbryte en forsikring på grunn av en sykdom. Så lenge premiene er betalt og deltakerne holde seg innenfor planområdet, har Nevada individuell helseforsikring politikk garantert fornybarhet.