Digidexo.com

Hva er årsakene til Mann Thrush?

Mann trost er også kalt "gjær infeksjon" eller candida albicans. Det er lett å spre seg gjennom ubeskyttet samleie; det er også lett å kurere, siden soppdrepende medisiner er lett tilgjengelig på apotek; menn som lider av denne tilstand kan også skaffe mer umiddelbar lindring ved hjelp av naturlige stoffer, slik som vanlig yoghurt.

Beskrivelse

Thrush er en gjær infeksjon. Dette skjer når en naturlig forekommende gjær, heter Candida albicans, overmultiplies eller overgrows i en kvinnes vaginal kanalen. Denne gjær blir normalt styrt i vagina ved tilstedeværelse av "gode" bakterier; Men når noe skjer med forstyrre balansen av bakterier vs gjær, vil gjær vokse ut av kontroll og forårsake en infeksjon. Årsaker kan inkludere tettsittende klær og undertøy, stress og antibiotika som dreper de gode bakteriene.

Transmission

Candida albicans er spredt under samleie fra den kvinnelige partneren til den mannlige partner når den mannlige partneren ikke bruker fysisk beskyttelse, som kondom. Når han har blitt infisert, kan den mannlige infisere sine egne seksuelle partnere, men dette skjer ikke alltid. En mann som har blitt infisert med mannlige trost ikke alltid vise symptomer slik at han ikke kan vite at han er infisert. Hvis dette er tilfelle, vet han ikke at han er smittet hans partnere.

Symptomer

Når en mann har fått en infeksjon, vil han se at hans forhuden og hodet hans penis er ubehagelig, rød, betent og øm å ta på. Han kan merke en kløe rundt infeksjonsstedet, samt en illeluktende hvit væske. Denne væsken er forskjellig fra smegma som hans kjertler vil produsere; konsistensen av dette fluid er også helt forskjellig fra konsistensen av smegma. Han vil også legge merke til et rødt utslett på hans penis, spesielt på undersiden.

STD eller ikke

Mann trost er ikke klassifisert som en seksuelt overførbar sykdom, selv om det er spredt fra partner til partner under samleie. Fordi gjær infeksjoner, eller trost, kan dukke opp i mange andre deler av kroppen, samt spedbarn og barn, er det rett og slett kalles en gjær infeksjon eller candida albicans. For eksempel kan babyer utvikle gjær infeksjoner i bleie områder på grunn av tilstedeværelsen av fuktighet i bleier; de kan også utvikle trøske, som er overvekst av gjær i munnen, på tungen og tannkjøtt. Små barn kan utvikle gjær infeksjoner i foldene i huden der de svetter, slik som i de indre skrukker på albuene.

Behandlinger

For menn som lider av candida albicans, kan lokal applikasjon av et klotrimazol krem ​​til det infiserte område hjelper til å redusere nærværet av gjæren. Andre soppdrepende midler inkluderer nystatin, flukonazol, tioconazol og mikonazol så vel som mange andre. Dersom infeksjonen er alvorlig, kan Amphotericin B være foreskrevet. Yoghurt inneholder vennlige (gode) bakterier som holder candida albicans under kontroll. Spise yoghurt, samt anvende den til det infiserte området, kan vaksinen i tillegg gi lindring av symptomene.