Digidexo.com

Hvordan redusere blodtrykket med Bay Leaf

Hvordan redusere blodtrykket med Bay Leaf


Enten familiens historie, salt eller en annen faktor har forårsaket høyt blodtrykk problemer, er det ingen bestride det faktum at du er i godt selskap. Rundt 1 i tre amerikanske voksne lider av høyt blodtrykk, en livstruende tilstand. Du kan allerede ta legemidler, men hvis du fortsatt ikke er 100 prosent når trykk cuff wraps rundt armen din, kan du ønsker å vurdere urter. Et par dollar verdt av laurbærblad kan gjøre mer enn bare smaken en grytestek, så det er ingen grunn til ikke å prøve dette ut-spesielt hvis du bruker laurbærblad sammen med andre legemidler og sunn praksis.

Bruksanvisning

Bruk bakken laurbærblad som en erstatning for salt, slik at du erstatter en av de viktigste blodtrykket forårsaker gjerningsmannen med en urte alternativ som - i tillegg til andre krydder som muskat, pepper, basilikum, karri, hvitløk, ingefær , oregano og rosmarin - har vært spioneringen som en stor naturlig måte å redusere høyt blodtrykk.

Legg hele eller malt laurbærblad i kostholdet ditt selv om du allerede er i en av de populære blodtrykk meds - kalsium og alpha blocker eller ACE-hemmere - å lansere et direkte angrep på tall som kunne stå som kommer ned en litt mer enn selv disse stoffene har klart. Legg laurbærblad til alle dine magert kjøtt oppskrifter og eksperimentere med denne bitter urt når du forbereder vegetarisk retter.

Kombiner din laurbærblad forbruket med diuretika for å skylle systemet av natrium, spesielt hvis legemidler som er foreskrevet for høyt blodtrykk problemer er økonomisk utenfor rekkevidde. Spør på apoteket å anbefale en god over-the-counter vanndrivende og begynne å legge laurbærblad til retter du forberede seg til å se om dette en til to slag ikke vil ta med tallene ned.

Finn måter å øke mengden av laurbærblad du legge til måltider ved å finne et krydder og urter kokebok som kaller for sunne mengder av denne eviggrønne som skal brukes som en førsteklasses ingrediens i oppskrifter. Vær kreativ på egen hånd. Prøv å legge bakken laurbærblad til din popcorn etter sprøyting det med smør erstatning, og du kan komme til den konklusjon at det å holde en shaker av bakken laurbærblad der salt brukes til å ligge er nok til å positivt påvirke blodtrykket.

Lær om andre fordeler du vil nyte som et resultat av lavishing dine matvarer med laurbærblad. Vurdere studier på urter som tyder laurbærblad fungere som beroligende midler som fremmer bedre søvn mens du sender blodtrykket ned til respektable numeriske rekker. Prøv alle former for bay: hele blad, malte blader og laurbærolje.

Tips og advarsler

  • Se etter en annen lite kjente fordel hvis du prøver bay olje: Det sies å drepe sykdomsfremkallende mikrober og kan brukes eksternt. Ganske kraftige egenskaper for en beskjeden urt som eneste krav til berømmelse har vært forbundet med noen ganske usunn kutt av rødt kjøtt inntil nylig.
  • Sjekk med din personlige lege før du tar fatt på eventuelle endringer i kostholdet ditt.