Digidexo.com

Shin splinter Diagnose

Shin splint (medial tibial stress-syndrom) er smerter på forsiden av leggene som følge av trening, spesielt kjører. Ifølge Mayo Clinic, er smertene fra shin splittelse på grunn av en overdreven byrde plassert på skinnebenet og bindevev som fester musklene til beinet. De aller fleste av shin splint tilfeller svarer godt til hjemmetjenesten behandlinger som hvile og is.

Risiko

The Centers for Disease Control and Prevention sier studier viser shin splittelse utgjør opp til 16 prosent av skader hos løpere. De er mest vanlig blant folk som nylig har lansert et kjørende program.

Du er i faresonen for shin splinter om du løpe maraton eller bare jage etter en fotball.

Ifølge Mayo Clinic, folk med flate buer er mer tilbøyelige til å rulle for langt innover mens du kjører, og som kan være en del av årsaken til shin splinter.

Symptomer

Shin splint er kjent for å forårsake ømhet, smerte eller sårhet ned lengden på leggen. Det kan også være noe hevelse.

Smertene skyldes shin splinter kan spre når du slutter å kjøre, men sårhet kan bli vedvarende over tid.

Hjem Rettsmidler

Bare hviler bena er vanligvis en svært effektiv behandling for shin splittelse. En over-the-counter smertestillende som ibuprofen (Advil, Motrin) eller paracetamol (Paracet) kan være tilstrekkelig til å lette sårhet og ubehag.

Du kan også bruke is til anbud området i 15 til 20 minutter flere ganger om dagen i et par dager. Pakk isen i en vaskeklut eller tynt håndkle for å beskytte huden din.

Heve berørte beinet over poenget med ditt hjerte kan bidra til å redusere hevelse.

Når skal konsultere lege

The Nationals Institute of Health (NIH) sier at hvis shin splint smertene vedvarer selv etter en periode med hvile og hjemmepleiemetoder har mislyktes i å bøte på symptomene dine, sørg for å konsultere legen din. Legen din kan anbefale at du ser en orthopedist (spesialist i å korrigere deformiteter i skjelettsystemet).

Når shin smerte er et resultat av en ulykke eller fall, kontakt lege med en gang.

Diagnostisering Shin splinter

Legen din vil gjennomføre en fysisk eksamen og vurdere din medisinske historie når diagnostisere shin splinter. En X-ray kan hjelpe deg med legen eliminere eventuelle andre forhold, for eksempel en stress brudd (små sprekker i et bein ofte forårsaket av overforbruk.)

NIH sier i sjeldne tilfeller kirurgi gjorde være nødvendig når symptomene shin-skinne forårsaket av en anterior kompartmentsyndrom ikke går bort etter en periode. ACS er en potensielt alvorlig form for shin splinter forårsaker intense smerter og betennelser.