Digidexo.com

Anti-Aging Tips for sunn hud

Den hastigheten som huden eldes kan variere fra person til person. Noen aldring er iboende, noe som indikerer endringer som er uunngåelige, ofte genetisk, og kan ikke kontrolleres. Andre tegn på aldring er ytre og er faktorer som er under en persons kontroll. Ytre faktorer inkluderer kosthold, livsstilsvalg og eksponering for sterke kjemikalier og miljøer. Det er anti-aging tips som kan følges for sunn hud.

Kutte ned på Stress

Kronisk, overdrevent stress kan gjøre huden mer reaktive, mer følsom og inflame huden aliments som rosacea, akne og psoriasis. Stress kan utløse feber blemmer og eksem, føre til tørr, dehydrert hud og kan redusere barrierefunksjonen i huden. Barriere funksjon hindrer allergener og smittestoffer i å trenge inn i huden og skape problemer i kroppen. Som et anti-aldring måle, eliminere kronisk stress ved å re-evaluere livsstil, arbeidsmiljø og relasjoner. Bygge inn en stress lettelse rutine i hverdagen ved å inkludere trening, meditasjon, yoga eller lytte til beroligende musikk på sengen
tid.

Revurdere Livsstil

Ultrafiolett lys (sol) eksponering, frowning og dra i huden forårsaker rynker og sagging. Begynn å bruke solkrem på eksponert ansikt, hals, bryst og hender. Hatter, parasoller, lange skjørt og langermede skjorter kan kutte ned på soleksponering og holde huden sunn. Endre vaner som kan føre til aldring av huden slik som å gni øynene og ansiktet gjentatte ganger. Legg et kullfilter til dusj å redusere hud eksponering for tørking klor og andre kjemikalier under bading. Redusere bruken av sterke vaskemidler på kroppen som en anti-aging tiltak. Bruk hansker for å beskytte hendene og armene mot tørking såper og rengjøringsmidler når du vasker retter.

Drakt Inside

En livsstil fylt med junk food, mye sukker og alkohol resultat i økningen av frie radikaler i kroppen. Frie radikaler forårsake indre oksidasjon, noe som påvirker sirkulasjonssystemet. Frie radikaler er tydelig når brutt blodkar, rynker, tørr hud, hudirritasjoner og alder flekker begynner å vises. Revurdere kostholdet ditt. Legg friske grønnsaker, belgfrukter (bønner og erter), nøtter, frø og olivenolje til måltidene. Fjern sukker, alkohol og bearbeidet mat fra daglig forbruk. Vitaminene A, B, C og E og mineralene kobber, selen og sink er alle avgjørende for sunn hud. Sørg for at disse blir tilføres via maten for best resultat; legge en daglig multi-vitamin for å garantere minimumskrav er mottatt. USDA Center for Nutrition Policy and Promotion har ytterligere informasjon om grunnleggende ernæringsmessige behov.