Digidexo.com

Hva er fordelene med Sonic Elektriske tannbørster?

Hva er fordelene med Sonic Elektriske tannbørster?


Tannbørster har utviklet seg gjennom årene for å gjøre børsting enklere, mer praktisk og mer produktiv. Noen form for en tannbørste for manuell børsting har eksistert i flere tiår, etterfulgt av den elektriske tannbørsten og senest soniske elektrisk tannbørste. Evnene til børstene har endret seg med hver ny utvikling. Brukere av den soniske elektrisk tannbørste se en rekke fordeler.

Strokes

En fordel med en sonisk elektrisk tannbørste som skiller det fra andre elektriske tannbørster og manuell børsting er det høye antallet penselstrøk i minuttet at den er i stand. En sonisk tannbørste produserer fra 30.000 til 40.000 penselstrøk i minuttet. Ifølge WebMD, oppnår en ikke sonisk elektrisk tannbørste mellom 3000 og 7500 slag per minutt og en typisk person er i stand til å generere rundt 300 slag per minutt.

Plakk Removal

På grunn av den høye frekvensen av slag per minutt, er en sonisk tannbørste svært vellykket på å fjerne plakk. Hastigheten oppretter trykkbølger, som produserer bobler, som løsne plakk på tennene. Den soniske tannbørste genererer så mye press det kan arbeide effektivt selv ved fire millimeter fra tannen din. Den høye frekvensen av vibrasjoner skaper også energi i fluidene som omgir tennene, slik som spytt. Denne energi og bevegelse løsner plakk utover bare området bust av den soniske tannbørste touch. Fjerning av plakk er viktig fordi syren i plakk ødelegger tannemaljen, og kan resultere i tannråte over tid.

Toksin / gingivitt Reduction

Den flytende bevegelse som genereres av det høye antallet penselstrøk i minuttet også reduserer og vasker bort giftstoffer produsert av bakterier som lever i plakett. Det fjerner plakk fra vanskelig tilgjengelige områder, som mellom tennene og under tannkjøttet. Fjerne plakk og giftstoffer fra under tannkjøttet reduserer risikoen for tannkjøttbetennelse, som kan forårsake irritasjon, rødhet og hevelse i tannkjøttet. Gingivitt kan føre til alvorlig tannkjøttsykdom og til slutt til tap av tenner.

Enkel bruk

Elektriske tannbørster som sonisk tannbørste er også enklere og mer praktisk å bruke enn børsting manuelt. Professor Gary D. Hack, sitert på WebMD, sier soniske tannbørster er lettere for folk med fingerferdighet problemer som leddgikt å bruke. Sonic tannbørster krever også mindre arbeid enn manuell børsting og kan bidra til å sikre folk pensel på en mer regelmessig basis. Snarere enn å måtte tilveiebringe det meste av børsting handling, sonisk tannbørste brukere trenger bare å lede børsten langs overflaten av tennene, mens børste vibrasjoner gjøre arbeidet.