Digidexo.com

Voltaren Gel for kroniske nakkesmerter

Voltaren Gel for kroniske nakkesmerter


Voltaren Gel er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle osteoarthritis. En ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID), kan Voltaren Gel brukes for å lindre smerter og plager forbundet med slitasjegikt, inkludert kroniske nakkesmerter.

Fakta

Den aktive ingrediensen i Voltaren Gel er diclofenac, en NSAID som lindrer smerte og reduserer svelling i muskler og ledd.

Funksjon

Å behandle kroniske nakkesmerter, gni Voltaren Gel direkte på halsen på kilden til ubehaget. Det kan anvendes opp til fire ganger om dagen.

Fordeler

I motsetning til muntlige NSAIDs, ikke Voltaren Gel ikke bli absorbert gjennom hele kroppen. Voltaren Gel lar brukeren direkte rettet mot det smertefulle området, eliminerer kroniske nakkesmerter ved kilden.

Bruksområder

Mens opprinnelig ment å behandle leddsmerter i knær, albuer, ankler, hender og føtter, har Voltaren Gel vist evne til å nummen og lindre kroniske nakke, rygg eller skuldersmerter. Det er også effektiv til å avhjelpe bløtvev revmatisme og bursitt.

Advarsler

Bruk av NSAIDs som Voltaren Gel kan øke risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag. De kan også føre til en økt risiko for alvorlige gastrointestinale tilstander, som blødning, sår og perforasjon av mage eller tarm.