Digidexo.com

Bruker for Black Walnut SeedsThe Black Walnut treet er også kjent som Juglans Nigra. Det finnes hovedsakelig i den østlige delen av USA. Hardt tre av treet er et populært medium for møbler. Den blader, bark og nøtter har mange forskjellige bruksområder i hjemmet rettsmidler. The Black Walnut fraråder visse andre planter å vokse rundt det ved å gi ut et kjemikalie som fraråder vekst i konkurransen.

Fakta

The Black Walnut er et frø som kan deles inn i tre brukbare deler: det ytre skall, som er en vanskelig sirkulær shell; kjøttet eller selve mutteren som er funnet inne i skallet eller skallet; og olje av valnøtt som er fjernet fra mutteren ved å knuse eller klemme den. Hver del av Black Walnut frø kan brukes til naturmidler eller alternative medisiner.

Den Rind

Den ytre skall av valnøtt kalles epicarp. Den epicarp vil vises først som lys grønn i fargen. Som den modnes og blir klar til å høste, vil det endre farge til en rik brun. Den epicarp kan tilberedes i en tonisk som er nyttig for behandling av diaré og anemi. Den epicarp kan også formuleres i en hårtap tonic

The Seed

Inne i valnøtt frukt er kjøtt kalles frøet. Det riktige navnet for kjøtt av valnøtt er endocarp. Endocarp er kremfarget og litt søt i smaken. Frøet kjøtt av valnøtt er den perfekte dessert eller snack. Du kan spise dem vanlig eller riste dem litt for en dypere smak.

Seed Oil

Den valnøtt frø er tungt med olje. Når mutteren er fjernet fra skallet kan det være presset eller knuses for å frigjøre oljen inne. Oljen har mange formål. Det har blitt brukt som en base for maling av kunstnere. Oljen kan også brukes til hodebunnen betingelser. Det har også blitt brukt som drivstoff til å tenne små lamper. Du kan også lage mat med valnøttolje. Oljen kan være nyttig for behandling av hudlidelser som eksem. Kvinner som opplever menstruasjonsproblemer kan ta doser av oljen for noen lettelse.

Næringsstoffer

Valnøtt frø inneholder noen gode næringsstoffer. Å spise frøene eller ved hjelp av skrog bakken i en tonic er både gunstige måter å få disse næringsstoffene i systemet. Valnøtt inneholder jod og kalium. Du vil også finne den er full av naturlig magnesium, svovel og silika. Oppbevar ekstra frø i en lufttett beholder. Frysing nøtter kan utarme noen av oljer.