Digidexo.com

Hvordan velge en Rolfing Practitioner

Hvordan velge en Rolfing Practitioner


Musklene er spente og du kjenner en massasje ville føle seg bra. Du bestemmer deg for å gi Rolfing en prøve, men er ikke sikker på hvordan du finner en praktiserende Rolfing terapeut. Prøv følgende trinn.

Bruksanvisning

•  Sjekk lokale telefon eller alternative helsepersonell kataloger for Rolfing terapeuter. Bruk "Finn et Rolfer" service på Rolf Institute nettsted. Klikk "Finn et Rolfer" i venstre bar. Fyll ut skjemaet for å finne en nærliggende Rolfer.

Be om henvisninger fra alternative helsearbeidere du stoler på. Ofte alternativ helsepersonell nettverk med hverandre og bruke hverandres tjenester. De kan ha hatt Rolfing økter lokalt, eller kanskje vet om andre som har.

Be alle relevante spørsmål når du kontakte Rolfer. Vær sikker på at hun er en sertifisert Rolfing terapeut og praktiserer trinnene rolfing. Hun begynner med å spørre din medisinske historie. Økten starter med deg om fastsettelse og ha Rolfer evaluere kroppen din. Som hun arbeider med deg, bør Rolfer strekke musklene, og deretter justere kroppen din.

Finn hvis Rolfer vil følge alle trinnene som er involvert i prosessen. Det er vanligvis 10 forskjellige session sekvenser under der Rolfer evaluerer, og deretter forlenger og slapper av musklene, Under det siste trinnet, bør hun systematisk slipper ineffektive muskulære mønstre.

Velg en utøver som vil svare på alle dine spørsmål. En god rapport og behagelig følelse er viktig. Du er mindre sannsynlighet for å slappe av og følge programmet hvis Rolfing terapeut gjør deg nervøs.

Kontroller hygiene av plasseringen. Shoddy praksis her kan bety at behandlingen ikke vil være effektiv.

Lytt til dine instinkter. Hvis du snakker med terapeuten, og han klarer ikke helt å gi alle svarene du leter etter, gå videre til neste.