Digidexo.com

Naturopathic rettsmidler for Psoriasis

Psoriasis er en hudsykdom som resulterer i skala-lignende plakk som ligger i hodebunnen, knær, hender eller albuer. Mens det er ingen kur for psoriasis, det finnes behandlinger tilgjengelig for å lette ubehag. Konvensjonell medisin foreskriver kremer og salver, men mange naturlige behandlinger for psoriasis kan også fungere like bra uten bruk av kjemikalier.

Avgiftning

Mange naturopaths tror at huden betennelse, skalaer og flak forårsaket av psoriasis er forårsaket av en opphoping av giftstoffer i kroppen. Detoxing kroppen kan lindre symptomene på psoriasis. Bruk en detox te som fokuserer på leverfunksjonen. For ideelle resultater, bratt te og drikke opp til tre ganger om dagen. Hydra-Detox Therapy er en maskin som du suge føttene i på halv times mellomrom. Maskinen arbeider for å fjerne giftstoffer gjennom fotsålene.

Diett

En glutenfri og vegansk kosthold kan lette psoriasis symptomer ved å redusere de inflammatoriske stoffer som finnes i animalsk fett og lette irritert vev. Meieri og hvete ofte føre til psoriasis fakkel-ups og bør unngås hvis mulig. Vitaminene A og D er også gunstig og kan bli funnet i multivitaminer. For å redusere mengden av giftstoffer i kroppen, er det sterkt anbefalt at de som lider av psoriasis ikke røyke og drikke alkohol med måte. Hvert tilfelle av psoriasis er unik for den personen det rammer, så diskutere din diett med en naturlege, som vil hjelpe deg å komme opp med en kropp rensing diett som er riktig for deg.

Urter

Capscasin kremer, avledet fra Cayenne Peppers, kan lette kløe på hender, albuer og hodebunn. Det kan gjøres hjemme ved å legge knust cayenne pepper til vanlig håndkrem til den blir en lys rosa. Aloe kan brukes for sine naturlige beroligende midler og kan finnes i kremer og geleer.