Digidexo.com

Hjem Utbedring å eliminere Bed bugs fra en madrass

Hjem Utbedring å eliminere Bed bugs fra en madrass


Bed bugs er små parasitter som lever av blod av mennesker eller andre varmblodige dyr, i henhold til Ohio State University Extension. Insektsbitt er normalt smertefritt; men de er preget av rader av små røde renner som kan være kløende, som kan bli smittet hvis du skraper dem. Mens veggedyr ikke er anerkjent som en vert for sykdommer, kan deres utseende på madrasser føre til angst og stress, og de kan være vanskelig å utrydde.

Steam Rengjøring

Grunnleggende støvsuging og rengjøring er de tradisjonelle hjem rettsmidler for å bli kvitt veggedyr på en madrass, men dette kan ikke kvitte seg med alle bed bugs og deres egg. Damp rengjøring introduserer en høy grad av varme, over 120 grader Fahrenheit, og dermed eliminere både levende veggedyr og egg. Velg en dampbåt som benytter lav fuktighet nivåer; disse typer dampskip er kjent som tørre dampskip. Du må kanskje bruke en kommersiell-grade dampbåt å oppnå de temperaturene som er nødvendige for å drepe veggedyr.

Start med å plassere alle dine ark og annet sengetøy i en plastpose for å vaskes eller kastes. Lean madrassen opp mot veggen og begynne dyprens madrassen med dampbåt, som starter helt fra toppen og jobb deg til helt nederst. For å sikre at du dekker hele madrassen, plassere biter av tape i en-fots intervaller går fra topp til bunn. Som du rengjør hver del, fjern tapen. Dette vil bekrefte at du har behandlet alle deler av madrassen. Etter at du har fullført den ene siden av madrassen, snu det rundt og gjenta prosessen på den andre siden. Når dampende er fullført sted en vifte i nærheten av din madrass å hjelpe tørke ut fuktighet som ble innført. Hvis du brukte en tørr dampbåt dette bør ikke ta lang tid.

Dampen-rensing hjem rette kan ikke eliminere bed bugs som har gravd seg dypt inn i madrassen, som kan oppstå hvis du har et stort angrep. Mens denne behandlingen kan fungere for noen tilfeller av veggedyr, Cornell University eksperter anbefaler at denne behandlingen ikke kan være en effektiv måte å bli kvitt bed bugs fra madrass og hjem.

Kiselgur

Kiselgur er en type pulveraktig jord som inneholder ørsmå alger fossiler, hvis ekstremt liten taggete kanter vil punktere og drepe noen insekt som går på tvers av det. Selv om denne typen jord er dødelig for et insekt, de skarpe kantene er altfor lite til å skade et menneske eller noe annet pattedyr. Dermed er dette et godt valg hvis du trenger et kjemisk fri hjemme bøte for veggedyr.

Kjøpe mat-grade kiselgur, ikke den typen som er laget for bruk i svømmebassenger. Hell en liten mengde rundt sengen og plassere en liten mengde under madrassen. Ifølge bedbugsguide.com, dette vil beskytte din seng og madrass fra bed bugs ved å hindre deres reise til sengen fra andre deler av rommet. Også plassere en liten mengde kiselgur på overflaten av madrassen din, betaler spesiell oppmerksomhet til små bretter og sprekker.