Digidexo.com

Hvordan bruke lavendel til å behandle hårtap

Hvordan bruke lavendel til å behandle hårtap


Alopecia areata er en autoimmun sykdom der hårsekkene blir avvist som fremmedlegemer i kroppen. Som et resultat oppstår hårtap. Personer som har alopecia kan bruke en kombinasjon av essensielle oljer, blant annet lavendel, å behandle sine hårtap.

Bruksanvisning

•  Bruk en liten bolle til å blande de essensielle oljer som kreves for håret tonic. Du trenger tre dråper lavendel, timian, sedertre og rosmarin eteriske oljer.

Legg 1/8 kopp jojobaolje og 1/8 kopp grapeseed olje. Disse oljene er bæreroljer. Carrier oljer levere essensielle oljer 'helbredende egenskaper til hodebunnen uten å irritere den.

Bland alle oljer grundig. Deres dufter vil begynne å gjennomsyre luften.

Bruk en pipette for å samle opp noen dråper av hårvann. Sett det i håret. Det kan være lurt å gjøre dette over en vask slik at du ikke dryppe på deg selv.

Masser lavendelolje blanding den inn i hodebunnen i 3 til 5 minutter hver natt. Vær spesielt oppmerksom på bare flekker, men gjelder for hele hodebunnen.

Vask hendene godt med såpe og vann etter påføring av olje.

Pakk hodet i et håndkle eller spre et håndkle over puta for å unngå å få olje på sengetøy.

8. Hold oljen i en tett lukket beholder. Oppbevar den på et kjølig og tørt sted.

9. Undersøk resultatet. Eteriske oljer stimulerer sansene og hårsekkene. Noen rapporterer langsomt håravfall fra å bruke lavendelolje, mens andre rapporterer ny hårvekst i tillegg.

Tips og advarsler

  • Alltid snakke med legen din før du prøver urte alternativer til konvensjonell medisin. Herbal medisiner, som andre stoffer har potensial til å reagere negativt med hverandre.
  • Ikke forvent å se umiddelbare resultater. Behandlinger reagerer forskjellig med hver enkelt. Noen kan se effektene raskt, mens andre kan se ingen i det hele tatt.
  • Ikke drikk eller på annen måte innta essensielle oljer brukes til å behandle hårtap. Eteriske oljer, når det tas internt, kan være svært giftig.