Digidexo.com

Treningsprogrammer for Physical Therapy

Treningsprogrammer for Physical Therapy


Enten brukes som en metode for å gjenvinne mobilitet, eller som et verktøy for å hjelpe til med smertebehandling og helbredelse, kan fysioterapi gir mange fordeler for de som bruker denne type øvelse diett. Det finnes flere typer fysioterapi programmer, ofte utformet for å målrette bestemte områder av kroppen, eller bistå i å reparere spesielle skader. Imidlertid kan en hel kropp program også brukes for de som ønsker å gjenvinne kroppen styrke.

Begynn med Core Styrke og Breathing

Akkurat som med alle øvelse diett, begynner fysioterapi ved å styrke kjernemuskulaturen (de musklene i magen eller midten av kroppen) og arbeider på riktig pusteteknikk. Dette gjelder uavhengig av målsonen for din individuelle fysioterapi programmet.

Fokus På Din Target Area

Hensikten med fysioterapi er ofte å gjenvinne mobilitet etter et hjerneslag eller annen ødeleggende sykdom, eller for å hjelpe reparere kroppen din og håndtere smerte etter en skade. Derfor fysioterapi programmer fokuserer ofte på en bestemt kroppsdel ​​eller område av kroppen. For eksempel, hvis noen tårer muskel i skulderen, det ideelle treningsprogram bidra til å gjenopprette fra denne skaden skal omfatte oppgaver som fokuserer på armen, skulderen og overkroppen for å styrke musklene og øke omfanget av bevegelse.

Inkluder Ekstra Utstyr

Mens det er viktig å tempoet selv når du begynner en fysisk terapi program for å sikre at du ikke gjør mer skade enn godt, til slutt kan det være fordelaktig å legge til bruk av utstyr til ditt treningsprogram. Noen felles utstyr kan omfatte parallelle barer, mosjon motstand band, yoga baller, eller lavt nivå frivekter.

Vet forskjellen

Fysioterapi øvelser kan også brukes i vanlige treningsprogrammer. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på det er en forskjell mellom regelmessig mosjon og fysioterapi. Fysioterapi er ofte brukt fordi omfanget av bevegelse eller muskelstyrke har vært begrenset. Derfor mange typiske oppgaver er ikke egnet for fysioterapi. Fysioterapi bør fokusere primært på langsomme og kontrollerte bevegelser, i motsetning til mer omfattende aktivitet.