Digidexo.com

Hvordan bruke Vitamin E for å redusere Scars

Vitamin E er en viktig del av enhver persons ernæringsmessige makeup. Dette vitamin hjelper med sirkulasjon og riktig hjernens funksjon. Personer med hjertesykdom og hjerneslag risiko er ofte foreskrevet vitamin E av legen sin, for å bidra til å redusere blodpropper og for å forbedre sirkulasjons fungering. Vitamin E er også en excellect aktuell salve for å redusere arr. Du kan bruke vitamin E på gamle arr og på nye sår, for å redusere permanent arrdannelse. Mens mange kommersielt forberedt salver inneholder vitamin E, kan du også bare bruke en kapsel av vitamin E i olje form som skal brukes på arr eller såret.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Vitamin E for å redusere Scars

•  Kjøpe vitamin E i skjemaet olje eller kapsel. Hvis du velger kapsel form, vil du trenge en steril pin samt kapselen, å rote kapselen og utvise noen av th vitamin E olje.

Rengjør arr eller sår området svært nøye. Vitamin E er ikke antibakteriell eller anti-sopp. Hvis sopp eller bakterier er i området der arr eller såret er plassert, med mindre du rengjøre den skikkelig, vitamin E olje kan felle bakterier og gi fruktbare oppvekststeder for en infeksjon.

Utvise litt olje på en bomullsdott. Hvis du bruker vitamin E kapsel, rote det ytre skallet av kapselen og klem oljen på en bomullspinne. Vær forsiktig så du ikke berører oljen direkte med hendene, eller å søle olje på klær eller møbeltrekk.

Dab vitamin E olje på arr eller såret. Lett jakke området med vitamin E olje. Ikke gni oljen inn; du ønsker å DAB nøye.

Dekk området med et lett lag av gasbind hvis du er bekymret for vitamin E olje komme på stoff, i øynene eller på møbeltrekk. Ikke bruk en bandasje over vitamin E olje; Dette kan felle bakterier eller sopp i tillegg.

6. Hold vitamin E olje på arr eller såret i minst 4-5 timer før du vasker området. Vask etter 8 timer, for å fjerne innestengte bakterier eller sopp.

Påfør vitamin E til arr eller såret minst en gang om dagen i noen uker, eller inntil såret har grodd. For arr, kan det hende du må bruke vitamin E olje for en til to måneder for best resultat.

Tips og advarsler

  • Vitamin E olje kan flekke noen klær; vær forsiktig når du søker ikke å la vitamin E olje berørings klær.
  • Ikke forbruke mer enn den daglige anbefalte dosen av vitamin E. Det er et fettløselig vitamin.