Digidexo.com

Diabetes Prevention for barn

Diabetes hos barn, eller juvenile diabetes, er en alvorlig tilstand som rammer 13.000 unge mennesker, ifølge Centers for Disease Control. Denne tilstand innebærer manglende evne til å regulere blodglukose eller sukker nivåer, noe som gjør barn som ikke kan produsere en tilstrekkelig mengde insulin for omdannelse av sukker, stivelser og andre næringsmidler til energi. Når barn blir diagnostisert med diabetes vil de ha betingelsen for livet, så det er viktig å forhindre at slike situasjoner oppstår. Noen forebyggende metoder omfatter ernæring bevissthet, mosjon og utdanninger i skolen.

Ernæring

Diabetes kan forebygges med et sunt kosthold, spesielt en som er rik på grønnsaker, frukt, hele korn og magre proteiner. Regulert plan som unngår eller begrenser stivelse, bearbeidet og raffinert sukker er en utmerket forebyggende metode for å avverge diabetes. The American Diabetes Association (ADA) anbefaler å spise et utvalg av frukt og grønnsaker, fisk, tørkede bønner og ikke-fete meieriprodukter, som for eksempel skummet melk, fettfri yoghurt og ikke-fett ost. I tillegg bør barna være å drikke rikelig med vann i motsetning til sukkerholdige drikker og brus. De bør også kutte ned på høyt kalori snacks, for eksempel chips, kjeks, kaker og iskrem og unngå mat som er tilberedt i Trans fett. Endelig er diabetes forebygging også om del kontroll og vite når du er full for å unngå overspising og vektøkning.

Trening

Trening er også et flott forebyggende tiltak mot diabetes hos barn. Å være aktiv med fysisk aktivitet kan holde barn trim og passform, mens warding av vektøkning, som vanligvis tilskrevet diabetes. Som en del av en daglig rutine, bør barn delta i en kombinasjon av aerob trening, styrketrening og fleksibilitet øvelser. Aerobic fitness innebærer å arbeide musklene i 30 minutter om dagen, minst fem dager i uken. Dette kan innebære å spille sport, løping, svømming og gåing. Styrketrening kan gjøres to eller tre dager i uken, som bygger bein og muskler. Fleksibilitet øvelser involverer stretching og varmer kroppen i fem til ti minutter. Dette holder leddene fleksible og reduserer skade som kan oppstå med mer anstrengende aktiviteter. Noen strekninger inkluderer nå hendene høyt over hodet og berøre tærne i gulvet.

Pedagogiske programmer

ADA sponser en rekke pedagogiske programmer for ansatte til å berike sine studenter om diabetes. Disse programmene ikke bare målrette personer som har diabetes, men tjenesten som et forebyggende uttak gjennom pedagogiske foredrag, interaktive og treningsprogrammer, og omforming en skole lunsj program for å innlemme sunn og næringsrik mat.