Digidexo.com

Hvordan å bleke tennene med Tea

Hvordan å bleke tennene med Tea


Vanligvis, tannleger og kosmetiske kirurger anbefaler at du unngår te, kaffe og mest fargede Colas for å unngå flekker på tennene og forlenge tiden du kan ta mellom bleachings. Men det er faktisk noen typer te som er bra for å holde tenner lyse og hvite. Mens du fortsatt bør drikke dem i moderasjon, drikking disse typer te og selv børsting med dem kan hjelpe bleke tennene dine og hindre andre flekker fra å sette inn.

Bruksanvisning

Hvordan å bleke tennene med te

Drikk lys te som hvite eller grønne tea.These te har færre tanniner enn tradisjonell te, som er de komponentene i te som antas å forårsake misfarging. Drikker hvit te - som ikke har noen tanniner - og grønn te - som har svært få - er vesentlig bedre for tennene enn å drikke regelmessig urtete eller iste.

Drikk to kopper grønn te om dagen. Grønn te er en utmerket kilde til fluor, som styrker tannemaljen og gjør tennene mer motstandsdyktige mot flekker og hull i tennene. Grønn te kan også gi deg naturlig søt pust.

Bruk tannkrem supplert med tea tree-ekstrakter. Tea tree olje er en naturlig flekkfjerner som er innarbeidet i mange organiske typer tannkrem. Vanligvis vil du må bestille denne type tannkrem på nettet, da det ikke er tilgjengelig i de fleste kjedebutikker. Du kan være i stand til å finne den i en helsekost butikk. Hvis du bestemmer deg for å bruke denne type tannkrem, sørg for at du konsultere tannlegen for å være sikker på at du ikke plasserer tennene utsatt for andre problemer ved å bruke en helt naturlig sammensatte. Du må kanskje supplere din dental rutine med ekstra tannkrem eller handlinger for å fullt ut beskytte tennene.

Skyll munnen med rose hip te. Mens det er ingen avgjørende vitenskapelig bevis som støtter teorien om at rose hip te kan hjelpe bleke tennene dine, mange naturmedisinere mener at det styrker emaljen og holder pusten naturlig frisk.

Tips og advarsler

  • Du bør ha tennene kosmetisk hvitnet så sjelden som er mulig og praktisk, som de fleste bleking prosedyrer fjerne et tynt lag av emaljen å avsløre en ny, hvitere laget under. Dette kan føre til at tennene blir svært følsomme over tid.
  • Arbeid med tannlegen din for å være sikker på at tannhelsepersonell vaner er slik at tennene Whitening innsats ikke skader tennene dine, eller få deg til å overse andre viktige aspekter av din tannhelse.