Digidexo.com

Hvordan finne lindring fra en tannpine

Hvordan finne lindring fra en tannpine


Nøkkelen til å unngå tannpine og andre tannproblemer er forebygging, forebygging og mer forebygging - noe som krever en god tannhygiene. Vi har alle en eller annen gang opplevd en tannpine, som kan være forårsaket av dårlig tannhelse, hull i tennene, tannråte og tann overfølsomhet på grunn av ekstreme temperaturendringer.

I denne artikkelen vil jeg gi noen forslag til hvordan du kan finne lindring fra tannpine smerte.

Bruksanvisning

Finn rask og midlertidig smertelindring ved å knuse en halv tablett av en over-the-counter smertestillende, for eksempel aspirin, og plassere det på en liten del av våt bomull. Dekk tannen med bomull og la virke i 5 til 10 minutter, slik at medisiner for å løse seg opp i tannen og omliggende tannkjøtt vev.

Hvis tannpine er fra en tapt fylling eller hulrom, fyll med kjeveortopedisk voks for midlertidig lindring av smerter forårsaket av kaldt vann, mat og andre sentralstimulerende midler til du kan gå til tannlegen for en permanent fylling. Kjeveortopedisk voks er tilgjengelig på de fleste lokale drugstores. Puss tennene og skylle munnen godt før påføring av voks til hulrommet.

Hvis tannpine er forårsaket av tannkjøtt overfølsomhet, fjerne eller redusere triggere fra berøre tann. Ekstreme temperaturer i visse matvarer eller drikker, for eksempel iskrem og isete drikker, er vanlige utløsere av tannpine.

Få noen midlertidig lindring ved å ta en over-the-counter smertestillende som paracetamol eller ibuprofen, som er ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs).

Hint

  • Besøk tannlegen regelmessig for å forebygge tannproblemer og tannpine.
  • Opprettholde en daglig rutine dental regiment. Puss tennene minst to ganger om dagen, og husk å bruke tanntråd i tillegg.
  • Hold tannkjøttet sunt ved å spise mer frukt og grønnsaker.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller annet helsepersonell.