Digidexo.com

Hvordan forbedre Skin Complexion

Vi ønsker alle å ha vakker, feilfri hud. På grunn av urenheter, kviser, oiliness, tørrhet eller solbrenthet, er det ikke alltid lett å ha vår hudfarge så god som vi ønsker .. Selv uten lyte gratis huden, det finnes måter å forbedre huden din hudfarge.

Bruksanvisning

Hvordan forbedre Skin Complexion

•  Gå til en hudlege. Hvis du har problem hud, kan en hudlege diagnostisere eventuelle hudlidelser som eksem, utslett, kviser, eksem, hudkreft, og mange andre hudproblemer. Å vite hva problemet er kan hjelpe deg å behandle den. Hudleger vil foreskrive medisiner, kremer, eller anbefale kremer og andre produkter for deg å bruke til å forbedre tilstanden til huden din.

Vask, eksfoliere og fukte huden din daglig. Vasking bidrar til å holde huden ren mens peeling fjerner døde hudceller. Det er viktig å holde huden fuktig for å hindre den fra å bli for tørr. Se etter produkter som er laget spesielt for din hudtype. Det er kroppen vasker, kremer, såper, barbergel og ansikt omsorg produkter laget for alle hudtyper.

Drikk rikelig med vann og spise frukt og grønnsaker. Naturlige matvarer som frisk frukt og grønnsaker inneholder vitaminer og antioksidanter som er bra for huden vår. Vann holder vårt system spyles ut og fukter den fra innsiden.

Vær forsiktig når du bruker visse typer vaskemidler. Dette er spesielt viktig for personer med noen form for eksem, dermatitt eller sensitiv hud. Noen vaskemidler irritere huden og kan føre til at det å bryte ut. Bruk allergivennlige produkter når det er mulig. Bruk milde såper og rengjøringsprodukter som er mindre sannsynlig å irritere huden din.

Bruk solkrem for å beskytte mot solbrenthet. Å gå ut i solen uten å beskytte huden mot UV-stråler fra solen kan føre til huden din blir solbrent. Bruk solkrem med SPF-15 eller høyere.