Digidexo.com

Hvordan behandle mild angst angrep

Angst er en følelse av engstelse eller uro og vanligvis kommer på når det er en vanskelig eller farlig situasjon til stede. Du kan oppleve angstanfall før en presentasjon, intervju eller kirurgi. Angst kan gi deg fysiske symptomer som rask hjerterytme, svimmelhet, munntørrhet, ubehag i magen og svette hyppig. I mange tilfeller kan du behandle mild angst angrep alene eller med hjelp fra en rådgiver.

Bruksanvisning

•  Identifisere eventuelle endringer i livet ditt som kan være årsaken til angst. En tung arbeidsbelastning, konflikt med en kollega eller et familiemedlem, kan en kommende eksamen eller presentasjon forårsake milde angstanfall. Et bryllup, ferie eller ny baby kan også forårsake disse symptomene. Selv om du er i påvente av endring, kan godt bytte også være utbruddet av angst.

Slapp av i løpet av dagen. Ta 10-minutters pauser hver par timer for å løse opp spenninger.

Øvelse i minst 20 minutter hver dag. Øvelse frigjør endorfiner i kroppen som bidrar til å redusere stress. De fleste som trener føler seg bedre både fysisk og mentalt.

Snakk med en venn, rådgiver eller støttegruppen om dine følelser. Noen ganger bare vite at du er ikke alene er nok til å redusere angst angrep.

Pust gjennom magen din når du føler ubehag fra angstanfall.
Grunne åndedrag kan bare føle deg mer engstelig; konsentrere seg og legger en hånd på magen for å kjenne luften presse magen utover. Når du puster, tenker på ordet "rolig".

løse problemet eller konflikt. Hvis det er mulig, avhjelpe problemet situasjonen før heller enn senere.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din om dine symptomer for å avgjøre om medisiner eller annen profesjonell behandling er nødvendig.
  • Å bidra til å skille mellom milde angstanfall og angstlidelse, se relaterte eHow artikkelen i Resources nedenfor.
  • Hyppige og vedvarende angst angrep kan være en angstlidelse, og du må søke hjelp fra en medisinsk faglig.