Digidexo.com

Hvordan finne personlig helseforsikring du har råd til

Hvordan finne personlig helseforsikring du har råd til


Dersom arbeidsgiveren din ikke tilbyr gruppe helseforsikring, hvis du er mellom jobber, eller hvis du er selvstendig næringsdrivende, finne rimelig individuell helseforsikring kan være svært utfordrende. Med det store antall villedende helsepolitikk annonsert på internett, er det ofte vanskelig å skille de legitime og hensiktsmessig politikk fra den ineffektive, eller til og med falske, produkter. Ved å bruke trygge og sikre metoder, kan du raskt og enkelt finne personlige helseforsikring du har råd til, og unngå muligheten for å bli lurt eller venstre uten tilstrekkelig forsikring beskyttelse.

Bruksanvisning

Ta kontakt med din statens Insurance Department. Helseforsikring er regulert på statlig nivå, og noen legitim forsikringsselskap som ønsker å drive forretninger og selge politikk må være registrert med statens Insurance Department. Ved å ringe Insurance Department, kan du få en liste over godkjente forsikring bærere, samt ytterligere informasjon om å identifisere villedende eller falske organisasjoner.

Kontakt forsikring bærere. Ved hjelp av listen over godkjente helseforsikringsselskaper som tilbys av Insurance Department, kontakte hver transportørens salg divisjon. Mange helseforsikring selskaper vil akseptere informasjons forespørsler via e-post, samt telefon, så sørg for å besøke flyselskapenes nettsteder også. Hvis telefonnumre er ikke tilgjengelige på listen over godkjente forsikringsselskaper, kan Directory Assistance gi viktigste telefonnumre.

Skaffe sitater. Forklar situasjonen din til salgsrepresentant, eller beskrive det i en e-post. Ved å gi selskapet med spesifikk informasjon om deg selv, din familie, dine økonomiske evner og en oversikt over din helsetilstand, vil representanter være bedre i stand til å strukturere og anbefaler helseforsikring planer som vil være mest hensiktsmessig og fordelaktig for din situasjon. Forespørsel sitater for hver tilgjengelig individuelle helseforsikring politikk solgt av at transportøren. Gi den metoden der du ønsker sitater returneres ved å gi representanten din e-postadresse eller faksnummer.

Undersøke og sammenligne politikk. Når sitater har blitt returnert, gjennom informasjon og fordeler oppsummeringer og sammenligne dem med andre sitater du har mottatt. Betale spesiell oppmerksomhet til eventuelle begrensninger, utelukkelser eller forbud som finnes i politikken. Noen planer har begrensede fordeler, og vil bare betale spesifiserte beløp for visse prosedyrer, slik at du ansvarlig for eventuelle gjenværende saldo. Planer med egenandeler kan være billigere, men krever at du betaler hele kostnaden for noen behandling før transportøren vil begynne å bidra. Co-forsikring planer kan være rimelig i forhold til andre retningslinjer, men bare fordi prisen for behandlingen er delt mellom deg og forsikringsselskapet basert på en forhåndsdefinert prosentandel av kostnadsdeling. Du må også vurdere de økonomiske konsekvensene at den månedlige premie kan ha på din evne til å forbli økonomisk løsemidler. Velg en helseforsikring plan med en månedlig premie som er innenfor dine evner, og out-of-pocket utgifter som du realistisk kan ha råd til å betale hvis du trenger behandling.

Be om et program. Når du har undersøkt alle tilgjengelige personlig helseforsikring sitater og valgt den beste du har råd, be om en søknad pakke fra transportøren. Ring eller e-post til salgsavdelingen, eller laste ned skjemaer fra forsikringsselskapets hjemmeside.

Fyll ut og returner papirene. Fyll ut helseforsikring programmet i så mange detaljer som mulig og gi all nødvendig informasjon. Svare på relevante spørsmål vil bidra til å unngå potensielle forsinkelser i behandlingen av papirene. Når du har fullført den personlige helseforsikring program, sende det til forsikringsselskapet carrier sammen med en sjekk for første måneds premie.

Tips og advarsler

  • Vurdere verve tjenestene av en uavhengig helseforsikring megler. Disse fagfolk er posisjonert for å fungere som din bindeledd til forsikrings bærere, og de kan forklare politikk eller generere sitater svært raskt.