Digidexo.com

All-Natural Stress relievers

All-Natural Stress relievers


Stress er trolig en av de mest utbredte forholdene i voksenlivet. Selv om tilstanden ingen tvil eksistert gjennom historien, teorien om at det er negative fysiologiske reaksjoner på negative endringer i en persons € ™ s ytre miljø wasn € ™ t innført før midten av det 19. århundre av franske fysiolog Claude Bernard. Det var mye senere at stress ble anerkjent som en livstruende helsetilstand som kan behandles med ulike behandlinger og livsstil justeringer.

Akupunktur

Aurikulær eller øreakupunktur har vist seg effektiv i å redusere angst og stress. En studie av Shu-Ming Wang, MD, ved Yale University School of Medicine viste at mødre som fikk auricular akupunktur før deres childâ € ™ s kirurgi opplevde betydelig mindre angst enn mødre som får akupunktur i andre deler av kroppen. Akupunktur innebærer nesten smertefri innføring av svært tynne nåler. Det er ingen bivirkninger. Hvis du er interessert i å utforske akupunktur som behandling for stress, be om anbefalinger fra venner eller fra nærmeste akupunktur skole eller klinikk.

Akupressur

Fysiologisk spenning som følge av psykiske eller følelsesmessig stress akkumulerer rundt akupressurpunkter. Tretthet, traumer, stress faktorer, kjemiske ubalanser og dårlig sirkulasjon kan føre muskler til å bli kronisk anspent eller krampaktig, samler sekret av melkesyre. En trenet akupressur utøveren kan legge press på enkelte punkter langs en muskel som gjør at muskelfibrene til å slappe av og forlenge og pleie blodtilførselen til å flyte mer fritt, rensing og eliminere giftstoffer fra kroppen. Akupressur kan også være selv-administreres.

Trening

Fysisk aktivitet øker produksjonen av endorfiner i kroppen, noe som gir deg en følelse av velvære. Regelmessig mosjon, selv om den er mild, kan gjøre en stor forskjell i hvordan du føler deg. Det kan forbedre humøret og hjelpe deg å sove bedre om natten, noe som i seg selv forbedrer andre aspekter av livet ditt. Dona € ™ t klarer å gjøre det til en del av din stress management terapi.

Meditasjon

Regelmessig meditasjon praksis kan føre til en tilstand av velvære og ro som er en effektiv motgift mot stress. Hvis du har problemer med å fokusere oppmerksomheten på pusten og vende oppmerksomheten bort fra tankene som publikum tankene dine, kan du prøve å lytte til en innspilt meditasjon eller visualisering tape. Innspillinger av meditasjon bjeller, timet for 15-, 20-, 30-, 45- eller 60-minutters meditasjon økter er tilgjengelig på Internett hvis du dona € ™ t har en bjelle av din egen. Meditasjon kan forbedre din emosjonelle og generell helse, og enda noen medisinske tilstander.

Massasje

Massasje er et effektivt alternativ behandling for stress og depresjon eller angst. Det finnes flere forskjellige typer massasje, inkludert den svenske teknikk som bruker lange slag, sirkulære bevegelser, milde elting og vibrasjon. Massasje tilbys i mange ulike settinger, fra massører 'kontorer, sykehus og klinikker, til helse spas og flyplasser.

Yoga

Yoga er en alternativ medisin praksis som kan hjelpe med avslapning, stressmestring og angst. Selv om yoga praksis kan innebære omfattende endringer i atferd og ernæring, kan mange fordeler oppnås ved å praktisere bare Postures og pusteøvelser.