Digidexo.com

Skadelige bivirkninger av Aktuelt Tazorac Cream

Aktuelt Tazorac krem ​​er en type reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle akne og psoriasis. Et merkenavn versjon av stoffet tazarotene, fører Tazorac bivirkninger hos enkelte brukere.

Side Effects

De vanligste bivirkningene av Tazorac krem ​​inkluderer brennende, stikkende, tørrhet, kløe, rødhet og flassing.

Funksjoner

Bivirkninger av Tazorac krem ​​forekommer i så mange som 23 prosent av pasienter med psoriasis og 30 prosent av pasienter med akne, ifølge FDA kliniske studier som er publisert på RxList. I de fleste tilfeller, bivirkningene er milde og utgjør ingen varige helsemessige komplikasjoner.

Time Frame

Bivirkninger fra Tazorac krem ​​vanligvis utvikle seg når du først begynner å bruke medisiner og avta etter hvert som kroppen din blir akklimatisert til effektene av stoffet, rapporterer Mayo Clinic.

Advarsel

Tazorac krem ​​har potensial til å forårsake spontanaborter eller fosterets misdannelser. På grunn av dette, leger unngå forskrivning av medisiner for gravide og oppmuntre kvinner i fertil alder som bruker kremen å bruke prevensjon.

Risiko

Tazorac har potensial til å forårsake økt følsomhet i huden til solen, som utgjør en risiko for alvorlig solen brenner, advarer Mayo Clinic. Unngå soling og bruke solkrem mens du tar Tazorac.

Betraktninger

Barn under 18 år bør ikke ta Tazorac for rosacea, og legene ikke foreskrive medisinen for behandling av akne hos barn under 12. Hvis du har en historie med eksem, kan det ikke være trygt for deg å bruke aktuell Tazorac krem advarer Mayo Clinic.