Digidexo.com

Hva skjer med Frozen Raw Milk?

Hva skjer med Frozen Raw Milk?


Mange velger å kjøpe melk i sin rå form snarere enn den pasteuriserte versjonen på grunn av antatte helsemessige fordeler. Noen av vitaminer og mineraler er tapt eller redusert under pasteurisering prosessen, men er fortsatt intakt i rå form. Rå melk ikke bli friske i samme tidsrom som fersk gjør, som etterlater mange lurer på om frysing rå melk for å bevare det vil ha noen effekt på selve melken.

Hva er Raw Milk?

Rå melk er ikke blitt tuklet med på noen måte. Dette er melk som er hentet fra kyr, geiter eller sauer som har blitt matet en frisk diett av bare økologisk grønt gress. Melken blir raskt avkjølt til en temperatur mellom 36 og 38 grader C, og deretter plassert i en glassflaske hvor den venter på kjøpet ved dere.

Hva gjør Raw Milk inneholde?

Rå melk inneholder ulike vitaminer, mineraler, enzymer og gode bakterier. Dette er alle ting som pasteurisert melk har; forskjellen er at mange av disse viktige helsemessige fordeler er tapt eller svekket under pasteurisering prosessen, mens rå melk holder alle næringsstoffer intakt som da den først ble melket fra dyret. Ingenting er tilsatt, og intet er fjernet. Rå melk har også en rikelig mengde kalsium, som sies å redusere forekomsten av visse typer kreft og redusere risikoen for å utvikle osteoporose.

Hva skjer med Raw Milk når frosset?

Rå melk i naturlig tilstand har alle sine fordeler; men når at melk er frosset, er spormengder av vitaminer og mineraler oppbrukt. En 1983 studie i Journal of Dairy Science viste en 28 prosent vitamin C tap i frossen rå melk i motsetning til 16 prosent som ble tapt fra organisk pasteurisert melk. Selv om det er en endring i vitamin- og mineral-status på grunn av frysing, enzymer og bakterier i rå melk ganske enkelt falle ned i en sovende tilstand mens frossen, og blir aktive igjen etter tining.

Fresh er Best

Hvis du velger å drikke melk i rå tilstand, sitt beste for å kjøpe det og drikke det før det ødelegger for å unngå behovet for å fryse. Som du kan se, holder fortsatt rå melk mange av sine fordeler, men frisk er fortsatt den beste veien å gå.