Digidexo.com

Pre-Op Diet for Lap Band

Når du har bestemt at fanget bandet kirurgi er det riktige valget for deg og dine vekttap mål, vil legen din sette deg på en ganske streng runde band pre-op kosthold for å forberede kroppen din for kirurgi, hjelpe det til å bli mer vellykket og hjelp i den enkle utvinning din. Mens dietten kan virke altfor streng, er det for ditt eget beste. Den pre-op lap band diett reduserer fettinnholdet i leveren, slik at operasjonen er lettere for legen din, og du ser bedre suksess etter operasjonen.

Kaloriinntak

I måneden før lap band kirurgi, vil legen din sette deg på en diett med et begrenset kaloriinntak på 800 til 1200 kalorier per dag. Selv om dette kan høres restriktive, kan du finne en rekke matvarer som holder deg full mens du fremdeles oppfylle din daglig inntak av kalorier. Fokus på frukt og grønnsaker som har fiber til å holde deg full. Salater, vil frukt med cottage cheese og magert kjøtt som grillet kylling og fisk ikke bare holde kaloriinntaket nede, de vil også introdusere deg til en sunnere måte å spise at du trenger å følge etter operasjonen.

Liquid Diet

I den siste uken eller to før operasjonen, vil du sannsynligvis bli bedt om å starte en flytende diett. Dette forbereder kroppen din for enklere fordøyelsen, og ytterligere reduserer fettinnholdet i leveren til å redusere mengden av blødning du har under operasjonen og å hjelpe kirurgi være mer vellykket. Heldigvis finnes det en rekke klare væsker, smoothies og protein shakes som vil holde deg fornøyd. Husk at den flytende diett vil også bli videreført i inntil to uker etter operasjonen. Det er en god tid for å begynne å finne din favoritt smoothie oppskrifter for å prøve før og etter operasjonen.

Protein og Protein Supplements

Protein vil være en viktig del av din pre-op fanget bandet kirurgi diett. Faktisk vil du trenger å konsumere 70-120 gram protein hver dag, som anvist av legen din. Hvis du finner deg selv sliter med å spise nok protein naturlig, gjennom nøtter, magert kjøtt og meieriprodukter, kan en pulverisert protein supplement være et godt valg for deg. Du vil bare legge til et scoop av protein til smoothies og rister for å øke proteininnholdet. Kalorifattig protein barer kan også være et godt valg for å hjelpe deg å møte dine pre-op protein inntak krav.