Digidexo.com

Hvordan å behandle Poison Ivy Utslett med Kortison

Hvordan å behandle Poison Ivy Utslett med Kortison


Over-the-counter anti-kløe kremer som bruker kortison som en aktiv bestanddel kan være for lett til å behandle en fullverdig eføy utslett. Disse produktene kan anvendes, men å behandle den utslett i senere stadier, når tørkemidler slik som calamine lotion, natron og havremel ha gjort jobben sin.

Bruksanvisning

•  Få de tidlige stadiene av en gift eføy utslett under kontroll ved hjelp Calamine lotion for å berolige og beskytte de berørte områdene, og havremel bad for å gi lindring fra kløe. Påføring kaldt komprimerer laget med natron og Epsom salt kan også bidra til å lindre hudirritasjon. Holde vannet kjølig, noe som vil hindre huden porene fra å åpne opp og tillate oljen fra giftig eføy til å trenge ytterligere.

Bruk Calamine lotion på det berørte området, bruke det liberalt 3 til 4 ganger per dag, før utslettet er fri for oser og gråt klare væsker. Du bør avvikle bruken av Calamine lotion når huden rundt utslettet er tørt og healing, siden det kan tørke ut huden din for mye og få den til å klø igjen.

Bytt til kortison krem når du har sluttet å bruke Calamine lotion å behandle Poison Ivy utslett. Det kan være lurt å prøve kortison krem ​​på et lite område av irritert hud først for å utelukke en allergisk reaksjon. Når du har ansett bruken av kortison krem ​​for å være både sikkert og effektivt, bruke den til utslett.

Prøv en muntlig produkt med kortison for å behandle Poison Ivy utslett. Noen studier har vist at disse preparater kan være effektive i å redusere kløe og utslett og med i de tidlige stadier. Vær forsiktig med å bruke disse produktene uten legens godkjennelse hvis du lider av diabetes, høyt blodtrykk eller magesår.

Gå til legen din og be om kortison behandlinger hvis du har vært ute av stand til å finne lindring for en avansert tilfelle av Poison Ivy utslett. Denne type terapi kan være nyttig når utslettet har blitt infisert, eller hvis utslettet dekker store områder av kroppen din. I mange tilfeller kan legen velge kortikosteroid behandlinger, som generelt tilby lindring i en svært kort tidsperiode.

Tips og advarsler

  • Sprøyting deodorant på armer og ben før du går inn i børsten kan være en effektiv måte å redusere sjansen for en gift eføy utslett.