Digidexo.com

Symptomer på Mangel på kalium

Symptomer på Mangel på kalium

Arm og Leg Cramps

Det vanligste symptomet på lav kalium er en arm eller ben krampe. Siden kroppen trenger kalium å avtale det er fornuftig at uten det kroppen din kan krampe opp. Hvis du finner ut at armer eller ben er kramper mer enn vanlig eller kramper uten noen åpenbar grunn (du ikke løfte noe tungt) så er du sannsynligvis lider av lavt kaliumnivå. Den beste tingen å gjøre ville er å få mer kalium i kroppen din. Å spise en banan eller en melon hver dag kan bidra til å løse dette problemet.

Oppkast

I alvorlige tilfeller av lavt kaliumnivå oppkast kan forekomme. I mindre alvorlige tilfeller en pasient kan bare føle kvalm. Dette er fordi kalium er en viktig del av bo sunt og ha en riktig arbeids GI-systemet. Det er så mange sykdommer eller tilstander som er forbundet med kvalme og oppkast som det er viktig at du søker råd fra legen din for å finne årsaken. I mellomtiden gjør det ikke vondt å spise kalium beriket mat som tomater og meloner.

Altfor trøtt eller svak

Hver gang kroppen din mangler et vitamin eller mineral det er behov for å holde seg frisk det kommer til å bli sliten og svak. Det er derfor det er så viktig at den enkelte ta et multivitamin og trene regelmessig. Pasienter som lider av lavt kaliumnivå vil føle trøtt og vil også være mer svak. Hvis lav kalium er årsaken dette kan tydelig sees på en blodprøve. Hvis du føler deg svak og trøtt det kan være flere ting, så en blodprøve må tas for å bekrefte en mangel på kalium.

Hjertebank

Hjertet ditt bruker kalium å slå slik det er anta å. Den kalium bidrar også til å regulere blodtrykket. Når på kalium nivåene er lave kan du begynne å oppleve hjertebank. Disse kan dukke opp på en EEG, som du må legen din for å bestille for deg. Du kan også ha dem gjort på sykehuset hvis du føler at du har et alvorlig angrep. Legene kan evaluere resultatene og anbefaler den beste måten å få kaliumnivået tilbake til der de skal være.

Magekramper

Igjen, bruker kroppen din kalium til kontrakt. Når kroppen holdes fra kontrahering som det er anta å det kan krampe opp. En annen del av kroppen din som kan oppleve kramper er magen. Disse kramper kan være mindre eller alvorlig avhengig av nivået av kaliummangel. Se legen din slik at hun kan avgjøre om du trenger å ta en kalium supplement, eller hvis du trenger flere krisetiltak som en kalium IV drypp.