Digidexo.com

Kosmetisk kirurgi for Tattoo Removal

Mange enkeltpersoner få en tatovering med de beste intensjoner og deretter ende opp med å angre på avgjørelsen. En tatovering er injeksjon av blekket i huden for å danne et bilde. Problemet er at bildet er permanent. Det finnes en rekke grunner til at noen kanskje vil ha en tatovering fjernet. Fremskritt innen kosmetisk kirurgi har gjort dette et levedyktig alternativ. Det er viktig å forstå hvilke typer operasjoner som er tilgjengelige, slik at du kan foreta en informert beslutning.

Kvalifisering for kirurgi

Det første du må spørre deg selv er hvorfor du ønsker å fjerne tatoveringen. Noen årsaker kan være en karriere som ikke tillater synlig tatovering, slutten av et forhold eller muligens bare forlegenhet om en dårlig valgt design.

Din fysiske tilstand er en faktor er avgjørelsen. Dette er en invasiv medisinsk prosedyre. Du må finne ut om du er frisk nok unngå komplikasjoner. Personer med underliggende forhold som vil gjøre utvinning vanskelig, for eksempel diabetes eller et omfattet immunsystem, er ikke gode kandidater. Legen du konsultere om operasjonen vil bestemme din generelle helse, og hvis du er kvalifisert til å vurdere kosmetiske prosedyrer.

Eksisjon

Eksisjon er kirurgisk fjerning av huden som er involvert i tatoveringen. En lege vil bruke en skalpell til å skjære bort lag av huden og lukke området med masker. Fjerning av større tatoveringer kan innebære tegnes det en bit av huden tatt fra en annen del av kroppen din for å dekke fjerning området.

Dermabrasion

Dermabrasion er bokstavelig talt sliping av tatoveringen. Legen vil bruke en roterende verktøy for å fjerne alle lag av huden som involverer bildet. Etter inngrepet, vil en skorpe dannes over området og til slutt danne ny hud. Det kan være noe misfarging og hevelse i flere måneder.

Laser

Dette er trolig en av de mest kjente og populære metoder. Det innebærer en presisjon laser som vil fjerne blekk fra tatoveringen uten å skade huden. En ulempe, kan det ikke dannes på forhånd i en besøk. Flere behandlinger er nødvendig, så mange som seks totalt. Med laser behandling, er det også mulig at ikke alle av tatoveringen vil bli fjernet. I stedet kan det bare visne betraktelig.

Risiko for Tattoo Removal

Det er risiko med alle typer kirurgi. Avhengig av hvilken type behandling du får, kan risikoen være arrdannelse, endring i pigmentering og infeksjon. Du bør være klar over mulighetene for fjerning og være realistisk om dem. Noen individer forstår ikke at full fjerning uten bivirkninger kan ikke være umulig. Beslutningen om å få en tatovering er ofte en emosjonell en. Det er viktig å være realistisk om fjerning. Det kan alltid være en påminnelse om tatoveringen i form av et arr, misfarging eller skygge av bildet. Diskutere prosedyren og ettervern med kirurgen er viktig for å unngå noen av disse problemene.