Digidexo.com

Hvordan Aircasts fungerer?

Grunnleggende

Aircasts brukes til behandling av forstuinger, ligament skader, brudd, kneskader og albue skader. De fungerer på samme måte for hardt, eller gips, kaster, ved å immobilisere det skadde området, så det har tid til å helbrede og ytterligere skade forhindres. De er laget av både myk og hard plast og ta litt tid å sette opp. De er lette i vekt, og fordi de er laget av plast, de er også motstandsdyktige mot skader. De er også gjenbrukes i tillegg.

Skade Effects

Skaden er immobilisert av luftlommer. De er oppblåst rundt skaden til den er fast, så det vonde området kan ikke flytte. Dette systemet er også et bedre valg når skadene er ikke så alvorlig, fordi de kan fjernes ved å deflatere luftlommer og unstrapping når behovet oppstår, slik som å ta en dusj, under søvn eller endre klær. Med en gipsavstøpning, kan slike situasjoner noen ganger være vanskelig. Dessuten er Aircast motstandsdyktig mot vannskader og kan brukes i dusjen.

Set-Up

Skuespillerne har to fleksible plastseksjoner at luftlommer er festet til. Disse er plassert på hver side av skaden og holdes på plass med borrelås som brytes rundt begge seksjoner. For en støpt fot, er det også et hardt plastdelen som går under fotsålen. De luftkamrene blir deretter blåst opp til den ønskede styrke gjennom ventilene på sidene. Når oppblåst, et hardt plastskall er fastspent over for å unngå skade på skade eller luftlommer.