Digidexo.com

Hva er Guaifenex brukes til?

Guaifenex er et vanlig medikament som brukes for behandling av forkjølelse, bronkitt og bihulebetennelse. Den er tilgjengelig i mange forskjellige former og er tilgjengelig gjennom en resept og over counter.Guaifenex kan bli funnet i hoste medisiner og er tilgjengelig i pilleform.

Hva er Guaifenex?

Guaifenex er en slimhinneavsvellende og slimløsende som brukes til å bryte opp lunger og slim for å hjelpe deg å puste bedre når du er syk.

Hvordan Guaifenex jobbe?

Guaifenex fungerer ved å tynne ut slimet i bihulene, hals og lunger, slik at bedre smøring av luftveiene.

Advarsler for Guaifenex

Ifølge Federal Drug Administration, inneholder Guaifenex en ingrediens som er skadelig for kvinner og menn; phenylpropolamine har vært assosiert med en risiko for hemoragisk slag.

Ytterligere varsel

Ifølge FDA, folk som har høyt blodtrykk, har hatt slag, har hjertesykdom, grønn stær, dårlig sirkulasjon, en overaktiv skjoldbruskkjertel eller problemer med vannlating bør ikke bruke dette stoffet.

Hva du bør vurdere før du bruker Guaifenex

Sjekk med legen din før du bruker dette stoffet, på grunn av de mulige hemorrhaging effekter av Guaifenex. Du bør også drikke rikelig med vann for å hjelpe myke opp slim, så det kan bli utvist fra kroppen.

Navn for Guaifenex

Guaifenex er også tilgjengelig under fellesnavnet Guaifeesin / Phenyleplrine, og selges under merkenavnene: Am-Tez, Banes, Duratex, Enomine, Entex og Guaitenex.