Digidexo.com

Hva er behandlingen for Meningitt Hodepine?

Meningitt kan være en ødeleggende sykdom, som infeksjonen utvikler seg raskt. Behandlingen avhenger av om pasienten har bakteriell eller viral meningitt, som hodepine er et symptom på infeksjon. Dessverre er det ikke en vaksine for viral hjernehinnebetennelse, men bakteriell hjernehinnebetennelse kan kureres med antibiotika.

Typer Meningitt

Meningitt forekommer i to forskjellige former, viral og bakteriell meningitt. Hodepine er et symptom på begge typer infeksjoner.

Bakteriell meningitt Treatment

Bakteriell meningitt behandlinger inkluderer en umiddelbar, intravenøs tilførsel av antibiotika for å drepe bakterier. Avhengig av de spesifikke bakterier som forårsaker infeksjonen, legen kan plassere deg på en kombinasjon av ulike antibiotika for å ødelegge infeksjon og kurere hodepine.

Viral Meningitt Treatment

Viral hjernehinnebetennelse kan ikke kureres med antibiotika. Den eneste måten å lindre hodepine symptomer er å ta over-the-counter medisiner som paracetamol, ibuprofen eller acetylsalisylsyre, avhengig av hva din familie bruker for hodepine. Sengeleie, rikelig med væske og tid vil ta seg av infeksjonen.

Identifikasjon

Hjernehinnebetennelse er bare en infeksjon av membraner rundt hjernen og ryggmargen. Infeksjonen fører til svelling, noe som fører til hodepine.

Advarsel

Bakteriell meningitt, om ikke raskt behandlet, kan forårsake hjerneskade, hørselstap, blindhet, lammelse, atferdsproblemer, lærevansker, sjokk og død.