Digidexo.com

Bruker for en Rife Machine

En maskin Rife frekvensgenerator avgir radiobølger i hele kroppen med det formål å drepe sykdomsfremkallende bakterier. Utviklet av Dr. konge Raymond Rife å drepe viruset er kjent for å forårsake kreft, fungerer maskinen på prinsippet om sympatisk resonans. Det vil si, hvis to gjenstander vibrere, vil den andre også vibrere på slik måte at lyd forårsaker resonans i et krystallglass. Rife maskin bruker sympatisk resonans å vibrere parasittiske celler, og dermed ødelegge dem.

Kreftbehandling

Kreft er i form av et virus eller en bakterie som forårsaker unormal vekst av celler. Rife identifiserer bestemte frekvenser for visse typer kreftceller. Sammen med bruk av frekvensgenerator for å drepe celler, anbefaler Dr. Rife å holde legemet i en alkalisk tilstand ved å opprettholde riktig pH for å hemme ytterligere virus fra forming. Candida og annen sopp bør holdes i sjakk ved å spise en 80 prosent rå diett som utelukker fermentert mat.

Lyme sykdom behandling

Lyme sykdom er en infeksjon vanligvis utføres av en hjort tick som forårsaker feber, ledd- og muskelsmerter, skade nerve og hjerteproblemer. De Lyme organisme skader kroppen ved hjelp av sin korketrekker form til boring gjennom muskler og inn i beinet. I sin bok, "Lyme sykdom og Rife Machines," Brian Rosner dokumenterer sin kamp med Lyme sykdom med Rife maskinen som en sikrere og mer effektiv behandling enn fortsatt kurs av antibiotika som ikke kurere kroniske tilfeller. Siden Lyme organismen kan ligge i dvale i en lang periode, er mange måneder med Rife økter som kreves for å utslette sykdommen.

Parasite Elimination

Protozoer og ormer kan forårsake alvorlige skader i kroppen, så de kan vokse opp til 11 meter i lengde. De parasittiske ormer --- rundormer, bendelorm og flukes --- kan bidra sammen med andre parasitter til så mye som 75 prosent av all sykdom. De ikke bare bebor den menneskelige tarmen, men også kan ta tak i bukspyttkjertel, lever, nyrer, hjerne og blod. Parasitter kan føre til en rekke symptomer fra magen sykdom til ledd- og muskelsmerter, tåkesyn og hodepine. Florerer frekvenser er effektiv mot parasittangrep, sammen med naturmidler for å reparere skader på kroppen gjøres ved deres nærvær.

Heavy Metal gift eliminering

Eksponering for heavy metal giftstoffer kan føre til hukommelsestap, høyt blodtrykk, autoimmune sykdommer og kronisk tretthet. Rife maskin frekvenser kan eliminere giftige metaller kvikksølv, bly og kadmium, så vel som andre giftstoffer i kroppen. Når giftstoffer blir knust av de utpekte frekvenser, trenger kroppen å skylles med rikelig med vann for å frigjøre giftstoffer. "The Handbook of Rife Frequency Healing" anbefaler at systemet avrusning være ledsaget av badstuer og elektrolyttfylling.