Digidexo.com

Hvordan dempe vane å spise Sweets

Hvordan dempe vane å spise Sweets


Å ha en søt tann kan føre deg til periodisk å spise en søt godbit, slik som godteri eller iskrem. Men hvis du finner deg selv å spise disse matvarene for mye, kan det være på tide å dempe vane. Sukkerholdige produkter, mens velsmakende, er forbundet med en rekke helseproblemer, blant annet hjertesykdom, diabetes og høyt blodtrykk. Når du forplikte seg til å spise sunnere, fjerne usunne produkter fra hjemmet ditt, kjøpe sunne godbiter og ikke glem å av og til belønne deg selv.

Bruksanvisning

•  Lag en verbal forpliktelse til en venn eller et familiemedlem som du vil dempe vane å spise søtsaker. Når du gjør en forpliktelse, vil vedtaket være viktig og ta motet fra deg hvis du er fristet til å fjerne seg. Dersom det er ønskelig, har din venn eller familiemedlem sjekke inn med deg daglig for å sikre til du har levd opp til ditt engasjement.

Bestem slutte stil som fungerer best for deg. Noen mennesker kan rett og slett slutte å spise sukkerholdige produkter, mens andre kan ha å avvenne seg av disse godbitene. Hvis du kan stoppe "cold turkey", prøve denne metoden. Hvis du føler at du vil ha den beste fremgang ved å redusere sukkerinntak for noen dager før det stopper helt, begrense deg til to sukkerholdige godbiter for en dag eller to, så en for en dag eller to. Den neste dag, bør du være klar til å gå uten.

Fjern produkter som inneholder sukker fra hjemmet ditt. Denne listen kan omfatte informasjonskapsler, brus, is, godteri, sirup og noen typer alkohol. Når disse produktene er ute av hjemmet ditt, vil du være mindre fristet til å jukse.

Besøk butikken og kjøpe en rekke helsemessige snacks, inkludert massevis av frisk frukt å hjelpe tilfredsstille kroppens ønske om søte produkter. Frisk frukt bør være en viktig del av ditt daglige matinntak. Å gi deg selv en ekstra insentiv til å nyte å spise frukt, kjøpe frukt som du kanskje ikke vanligvis kjøper, for eksempel ananas, granateple og starfruit. På denne måten vil du ha disse godbitene å se frem til i stedet for et vanlig eple eller appelsin.

Spis solsikkefrø, frisk frukt eller grønnsaker og dip for å hjelpe deg å dempe lysten til å spise en sukkerholdig snacks mens du ser på TV. Det er vanlig for folk å strekke seg etter søtsaker når på sofaen, så erstatte den vanen ved å forbruke noe sunnere. Å okkupere hendene for å unngå å komme for en sukker-fylt produkt, prøv en sudoku, kryssord eller håndholdte videospill.

Gi deg selv en belønning dag en gang i uken. På denne dagen, tillater deg å nyte en sukkerholdig snacks som du ellers ikke ville spise. For eksempel kan du nyte et stykke kake i løpet av en helg måltid.

Tips og advarsler

  • Ikke bare bytte til diett brus eller sukkerfrie drops som er søtet med kunstige søtstoffer. Mange av disse søtningsmidler, slik som aspartam, har vært assosiert med mulige helseproblemer.