Digidexo.com

Hvordan redusere Foot Pain Fra nevropati

Nevropati er en smertefull tilstand som følge av skade på perifere nerver i kroppen. Det er vanligvis preget av smertefulle prikking eller brennende fornemmelser og følsomhet, men kan også skje i motsatt med alvorlig nummenhet og manglende følelse. Denne tilstanden er vanligvis forårsaket av underliggende sykdommer som diabetes; behandling for nevropati innebærer vanligvis å ta opp underliggende sykdom og deretter behandle spesifikke nevropati symptomer å håndtere smerte.

Bruksanvisning

•  Finn ut om det er en underliggende årsak til nevropati symptomer. Diabetes, autoimmune sykdommer, arvet genetiske lidelser, carpal tunnel syndrom og eksponering for giftstoffer som tungmetaller eller under behandling for kreft kan alle forårsake nevropati symptomer, spesielt i føttene. Behandle den underliggende sykdom eller problem ofte hjelper og noen ganger kurer nevropati symptomer.

Endre kosthold og trener regelmessig. Slutte å røyke og unngå alkohol i tillegg til å bidra til å redusere foten smerte fra nevropati. Dårlig kosthold og vitaminmangel kan faktisk bringe på nevropati, som kan dårlig sirkulasjon som følge av røyking og nerveskader og nummenhet assosiert med hyppig alkoholforbruk. Endre disse faktorene og du kan bare kvitte deg med foten smerte og nevropati helt.

Oppsøke en podiatrist eller smerte spesialist for å behandle smertefulle symptomer på nevropati. Noen medisiner som reseptbelagte smertestillende og antidepressiva, samt noen anti-beslag medisiner kan bidra til å redusere den smertefulle symptomer på nevropati. Lidokain patcher og andre aktuelle behandlinger kan også bidra til å avlaste foten smerte forbundet med nevropati.

Ta godt vare på føttene. Slitasje løstsittende, komfortable sokker og solide, komfortable sko av pustende materialer som ikke klemme eller gni og tilbudet hæl og bue støtte. Prøv sålene og hæl støtte til du finner en sko som fungerer godt for deg og hjelper til å redusere foten smerte.

Sjekk føttene regelmessig for små kutt, skrubbsår og hard hud. Ofte de med nevropati i føttene, spesielt de som også har diabetes, mister følelsen i føttene og er ikke klar over mindre kutt og skrubbsår. Disse kan lett bli infisert, spesielt for de med en bremset hastighet på healing, og kan forårsake store problemer hvis venstre ubehandlet.

Prøv akupunktur eller magnet terapi, eller få regelmessige massasjer for å holde hjelp behandler foten smerte. Disse tre behandlinger har vist seg fordeler for nevropati samt din generelle helse.