Digidexo.com

Naturopathic Bendelorm Behandling

Bendelorm er mye som meitemark vi ser krypende på bakken utenfor etter at det regner. De er lange, med segmenter. De kan leve i tarmen hos mennesker og dyr. Å drikke eller spise noe med bendelorm egg i det kan føre smitten. Det er mange naturopathic behandlinger som kan lindre en bendelorm infestation. Hvis tilstanden sprer seg til vev utenfor tarmen, kan du utvikle cyster og trenger anti-inflammatoriske medisiner. Hvis venstre lenger, kan kirurgi være nødvendig for cyster.

Cina

Cina er en homøopatisk medisin som er en god kilde til både forebygging og behandling. En annen dosering vil bli tatt avhengig av om du prøver å forebygge eller behandle. Cina kan tas med jevne mellomrom for å unngå et utbrudd.

Immune System / fordøyelseskanal

Flere urter støtter både immunsystemet og lindre fordøyelseskanalen: lakris rot, agrimony, marshmallow og malurt. Ifølge remedies4.com disse behandlinger er skånsom mot systemet, og således kan anvendes for barn også.

Diet

Ifølge goodhealthnyou.com, for de første fem til syv dager etter diagnose, en frisk frukt diett bør følges. Dette må kanskje gjentas et par ganger i løpet av infestation. Etter det, kan et sunt, velbalansert kosthold følges. Man bør unngå fet og raffinerte matvarer.

Kokos og Castor Oil

En spiseskje med nykvernet kokos kan tas først i morgen for å fordrive innvollsparasitter. Etter tre timer, følger det med lakserolje. Gjenta dette midlet før innvollsparasitter er borte. Lakserolje er et avføringsmiddel, så avføring kan være hyppig.

Hvitløk

Ifølge goodhealthnyou.com, kan enten fersk hvitløk eller dets olje brukes til å rense kroppen for innvollsorm. Dette rette har blitt brukt gjennom historien av den kinesiske, grekere, romere, hinduer og babylonerne.