Digidexo.com

Hva er i Gas medisin?

Hva er i Gas medisin?


De fleste mennesker, på et tidspunkt, vil overindulge i en favoritt mat eller spise mat som er uenig med deres fordøyelsessystem. Dette resulterer ofte i gass, som skaper oppblåsthet og ubehag gjennom magen og nedre abdomen. Det er mange medikamenter som er tilgjengelige for å lindre disse symptomer, og de fleste inneholder ingrediensen simetikon.

Årsaker til Gas

Noen mennesker utvikler dreven tarmgass bare ved å spise for mye i en sittende. Andre mennesker har overfølsomhet for bestemte matvarer, slik som laktose intoleranse. I slike tilfeller kan inntak av selv små mengder av den fornærmende mat føre til at gass. Hvis du bare har endret kostholdet til å inkludere høy-fiber matvarer, kan dette også føre til at gass. Fiber-rik mat er et sunt valg, men sørg for å gradvis øke kostfiber nivåer for å redusere gass og oppblåsthet.

Innhold

Standard over-the-counter gass legemidlet inneholder typisk simetikon som den aktive bestanddel. Simethicone bidrar til å eliminere gassbobler fra fordøyelsessystemet. Den strøk boblene, redusere overflatespenning og gi dem muligheten til pop lettere. Medisinen inneholder også inaktive ingredienser som smaker, konditorfarge, og ulike tannkjøttet og / eller gelatin for tekstur. Avhengig av dine preferanser, kan du kjøpe tyggetabletter, kan svelges gelcaps eller barne flytende formel.

Andre bruksområder

Simetikon, ha evnen til å bryte ned bobler lettere, blir brukt i noen andre medisinske situasjoner. Det reduserer symptomer på kolikk hos spedbarn, sannsynligvis ved å minimere sin gass smerte. Leger bruker også simethicone når de trenger å plassere et endoskop ned en pasientens hals, fordi simethicone bryter noen bobler, clearing den visuelle banen for prosedyren.

Bivirkninger

Så lenge du tar denne medisinen som foreskrevet av legen din eller du følger instruksjonene på over-the-counter pakningsvedlegget, bør det ikke være noen bivirkninger. Som med alle medisiner, hvis du er gravid, ta kontakt med lege eller apotek før du tar simethicone. Snakk også med legen eller apoteket om noen interaksjon simethicone kan ha med dagens medisiner du tar.

Andre gassrettsmidler

Hvis du foretrekker å ta en mer naturlig rute for å lindre gastrointestinale problemer, prøv å drikke en kopp peppermynte te. Peppermynteolje har en beroligende effekt på fordøyelseskanalen, men det kan forverre acid reflux problemer. Helsekostbutikker selger også aktivt kull tabletter, som du kan ta før og etter måltider for å hjelpe noen kroniske problemer. Men hvis dine symptomer er forårsaket av en underliggende kronisk problem som et sår eller laktoseintoleranse, er det best å behandle at rotårsak stedet for hele tiden å behandle symptomene dine.