Digidexo.com

Gode ​​Foods å spise for akne utsatt hud

Gode ​​Foods å spise for akne utsatt hud


Hvis du lider av akne, har du sannsynligvis prøvd mange produkter og metoder for å bli kvitt dette pinlig problem. Men en løsning du kanskje ikke har tenkt på hva du spiser. Ifølge Herbert P. Goodheart, forfatter av "Acne for Dummies", studier har vist at maten du spiser påvirker nivået av akne hud dine erfaringer.

Avokado

En avocado er en kremet frukt rik på eteriske oljer og B-kompleks vitaminer. Avokado er spesielt rik på vitamin B3 eller niacin, som er viktig for sunn hud, skriver Goodheart. Vitamin B3 er en anti-inflammatorisk som vil jevne og rolig huden irritert av en acne avslapnings.

Mangos

En mango er en saftig tropisk frukt rik på vitamin A. I henhold til Ph.D. Loren Cordain, forfatter av "The Dietary Cure for Acne," vitamin A hjelper kroppen din å opprettholde og reparere skadede hudceller, øke frekvensen som din akne vil helbrede. Vitamin A er også en antioksidant, som betyr at den vil kjempe for tidlig aldring av huden.

Cottage Cheese

Cottage cheese er en kremet meieri produkt som inneholder selen og vitamin E, et viktig mineral og vitamin duo for akne utsatt hud som skaper en kraftig antioksidant for å kvitte kroppen for giftstoffer og hydrat ansiktet, ifølge Cordain.

Østers

Østers er en sunn skalldyr rik på sink, som fungerer med kroppen din og øker talgproduksjon. Studier har vist at en mangel på sebum bidrar til akne, skriver Goodheart. Sink øker også elastin produksjon, slik at huden din ser mer ungdommelig.

Bakte poteter

Bakte poteter med huden på inneholder høye nivåer av kobber, sink og vitamin C, som arbeider sammen for å hjelpe huden din produsere mer elastin fiber, som støtter sin struktur. Dette reduserer forekomsten av akne arr som vanligvis finnes på akne utsatt hud. Studier har vist kobbermangel reduserer hudens evne til å helbrede, skriver Goodheart.